Bucureştiul a devenit o locaţie de interes pentru tot mai mulţi, mai ales pentru cei veniţi în capitală cu business-uri. Întocmai această nişă a oaspeţilor a dus în timp la dezvoltarea unui segment paralel cu cel al ospitalităţii din hoteluri. Este vorba de închirierea în regim hotelier a unor apartamente sau garsoniere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O astfel de afacere a luat avant pentru că există potenţial. Tot mai mulţi caută de fapt acel confort care să compenseze cu faptul că nu sunt acasă. Aşadar găsesc în varianta de închiriere în regim  hotelier o alternativă. Au spaţiu mai mare, cu un preţ mai bun, au tot ce defineşte un cămin, la pachet cu un grad de intimitate mai mare. Aşadar, se şi explică fenomenul care a luat amploare în ultimii ani.

Locaţii

Una din marile agenţii din capitală cu un astfel de profil este Rocazare. Optiunile in ceea ce priveste locatiile se refera la zone diverse, de la cazare Bucuresti Piata Unirii Rocazare până la marile bulevarde la zone centrale. Depinde de interesele fiecăruia şi de bugetul în limita în care doreşte să se păstreze. Reperele pe care le are fiecare ţin de specificul vizitei de asemenea. Dacă sunt în delegaţie, în interes de serviciu, au nevoie că în apropiere să existe punctele de interes precum birourile, locaţiile colaboratorilor. În alte cazuri se ţine cont de mijloacele de transport din apropiere, de cafenele etc.

Avantajele celor care aleg cazarea în regim hotelier

Mai mult spaţiu – chiar şi în cazul în care se alege o garsonieră, aceasta este cu mult mai generoasă ca spaţiu decât o cameră de hotel. Ori asta nu poate să însemne decât mai mult confort ce este mai accesibil de asemenea. Preţurile sunt competitive şi se referă la închirierea per noapte a unei locaţii, în unele cazuri spaţiul fiind suficient de generos pentru un număr mare de persoane. Aşadar, ideal pentru grupuri.

Dotări complete – astfel de apartamente sau garsoniere, după cum sunt ofertele de la Rocazare, au toate dotările posibile, de la mobilă, electrocasnice la lucruri de uz zilnic şi cosmetice, consumabile precum se regăsesc şi cele din hoteluri (lenjerie de pat, prosoape etc.). Un mare avantaj este cel al bucătăriei complet mobilată şi dotată, care permite lejeritatea de a găti oricând este dorita. Pentru cei cu familii sau cei care obişnuiau să împartă spaţiul de acest gen în unităţi de cazare cu acces pentru toată lumea la bucătărie acum se resimte o  mare diferenţă de confort.

Servicii complete – un apartament are nevoie de întreţinere şi aici  intervine şi marea grijă. La cazarea în regim hotelier exista personal ce  se ocupă de serviciile de cleaning spre exemplu. Oferta agenţiilor este completă cu servicii ce acoperă inclusiv menajul sau transferul la aeroport.

În străinătate, conceptul este cu mult mai popular. Alternativa de cazare în regim hotelier este mai accesibilă decât varianta unei camere la hotel. În România, teama de a nu da peste o locaţie precară în condiţii ii împinge pe mulţi să aleagă varianta clasică, protocolară cu care merg la sigur şi anume camera de hotel. Doar că, agenţiile de profil nu îşi permit să dea greş. În plus, îşi asigură doritorii de condiţii legale şi o colaborare similară cu cea de rezervare a unei camere de hotel.

La lista de avantaje se adaugă cu uşurinţă şi ceea ce ţine de flexibilitatea condiţiilor. Se poate închiria cu succes o locaţie indiferent de perioadă, fără restricţii, chiar şi numai pentru o noapte. Preţurile pot fi chiar mai scăzute, dacă perioada pentru care se doreşte închirierea este de termen mediu sau lung.

Rocazare propune

Este mai uşor ca oricând să vă alegeţi un apartament sau garsonieră închiriată în regim hotelier în Bucureşti. Rocazare propune şi un sistem mai eficient, cel de rezervare online, prin intermediul paginii oficiale. Vă scuteşte de timp şi de efort şi vă asigura o căutare şi alegere rapidă a tipului de locaţie dorită.

În funcţie de preferinţe pot fi alese apartamente cu tot felul de dotări, cu spaţii în apropiere precum clinici, instituţii sau zone de joacă, de petrecut timpul liber. De obicei apartamentele/garsonierele sunt situate în apropiere de centre comerciale, au amplasare benefică pentru programul zilnic. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.