Conform unui studiu de piata recent, judetul Timis este al treilea cel mai productiv judet in ceea ce priveste piata serviciilor stomatologice, fiind surclasat doar de Bucuresti si Cluj. Cele 234 de cabinete stomatologice care isi desfasoara activitatea in Timis au inregistrat in anul 2017 o cifra de afaceri totala de 72.923.917 Lei. Acest lucru inseamna o crestere de 24% a cifrei de afaceri de la nivelul judetului, comparativ cu anul 2016. Drept urmare, lantul Dr. Leahu a decis sa deschida o noua clinica stomatologica in Timisoara, facand astfel cel de-al doilea pas spre extinderea la nivel national.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe langa clinica stomatologica Timisoara, Dr. Leahu si-a extins orizonturile prin inaugurarea primei locatii din afara Bucurestiului in primavara acestui an – si anume, in Pitesti. La noua clinica stomatologica din Timisoara si la cea din Pitesti se adauga alte 4 locatii de top, existente in Capitala. Bucurestiul este locul in care a luat nastere brandul Dr. Leahu, in urma cu 7 ani, locatiile de aici ramanand de referinta pentru acest lant stomatologic. Conform aceluiasi studiu mentionat mai sus, capitala tarii conduce detasat clasamentul judetelor in ceea ce priveste productivitatea industriei stomatologice. Cifra de afaceri inregistrata anul trecut se ridica undeva la 505.183.982 Lei, cu o crestere de 32% fata de acum 2 ani. Pe locul urmator, asa cum mentionam, se afla Clujul, unde s-au acumulat 83.545.139 Lei in 2017, adica mai mult cu 59% comparativ cu anul 2016.

Un alt motiv pentru care Dr. Leahu a decis sa deschida clinica stomatologica din Timisoara il reprezinta nevoia pentru standardizarea industriei stomatologice venite din partea pacientilor, astfel incat acestia sa poata beneficia in numar cat mai mare de servicii de inalta calitate si o experienta exceptionala pe scaunul dentistului. In acest sens, medicul stomatolog Ionut Leahu, fondatorul clinicilor care ii poarta numele, dezvaluie faptul ca in prezent peste 30% din pacientii sai vin din toate regiunile tarii in Bucuresti pentru a beneficia de tratamente complexe, ceea ce indica o constientizare a importantei sanatatii dentare si o motivatie pentru extinderea nationala a brandului.

Noua clinica stomatologica din Timisoara marca Dr. Leahu a fost inaugurata pe data de 14 noiembrie 2018, in urma unei investitii totale de 1.150.000 Euro. Fabuloasa suma se traduce prin 9 cabinete moderne dotate cu aparatura de ultima generatie si un centru de radiologie, mentinand standardele de inalta calitate deja existente ale retelei. Medicii prezenti aici sunt specializati in diverse ramuri ale stomatologiei, pentru a oferi servicii integrate, rapide si eficiente tuturor pacientilor, indiferent de complexitatea cazurilor (chirurgie dentara, protetica, endodontie, pedodontie, ortodontie).

Spre exemplu, cu ajutorul specialistilor in implantologie si al sistemului de implanturi dentare Sky Fast&Fixed de la Bredent, pacientii pot beneficia de refacerea intregii danturi in doar 24 de ore, obtinand dinti ficsi in timp record. Aproximativ 5.000 de implanturi au fost realizate pana acum de catre specialistii Dr. Leahu, toate avand o rata de succes a osteointegrarii de 100%. Iar cea mai noua clinica stomatologica din Timisoara isi propune sa mentina si sa duca mai departe aceasta performanta!

Cu un total de peste 170 de angajati, dintre care 60 de medici, reteaua Dr. Leahu detine un portofoliu complex de solutii si cazuistica, cateva zeci de mii de pacienti trecand pragul acestor clinici. Noua clinica stomatologica din Timisoara este situata pe Strada Cozia Nr. 71, iar pentru mai multe detalii poti accesa www.cliniciledrleahu.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.