Atenţionări de vreme rece, grade în scădere şi preţuri mici în fiecare zi. Este prognoza după care profesioniştii şi amatorii în construcţii, amenajări interioare şi exterioare îşi aleg produsele care le oferă confort şi un cadru de poveste. Adună-i pe cei dragi aproape şi descoperiţi împreună soluţiile isteţe de încălzire: şeminee, radiatoare, centrale termice, corpuri de iluminat sau bucătării modulare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Căldura -  numele de cod al zilelor reci

Şantierele sunt locul unde îţi pui la treabă creativitatea şi unde dezvolţi cele mai îndrăzneţe planuri. Dar atunci când ajungi acasă, ai doar o singură dorinţă; un ceai fierbinte, savurat în faţa şemineului Alpina, în timp ce răsfoieşti în tihnă noul catalog valabil în perioada 30 septembrie – 26 octombrie.

Pune-ţi în lumină proiectele de bricolaj

Pe măsură ce toamna îşi intră şi mai mult în drepturi, lumina naturală este din ce în ce mai redusă. O plimbare şi o sesiune de shopping în magazinele Brico Depôt sunt benefice, mai ales când pe lista de cumpărături se află corpurile de iluminat care aduc o rază de lumină caldă şi armonie casei tale.

Continuă amenajările în aceeaşi notă şi echipează-ţi bucătăria cu mobilierul modular Cristal, Magnolia sau Lisa, din PAL melaminat şi mânere din metal incluse.Şi pentru a completa imaginea unei toamne târzii, plantează acum butaşii de trandafiri, cu ajutorul uneltelor de gradina pe care le găseşti în catalog, iar primăvara următoare grădina ta va fi înfloritoare.

Pata de culoare este asigurată de arbuştii de thuja Smaragd, cu o înălţime de 80 cm, rezistenţi la temperaturile geroase.Nu uita! Dacă rezultatele calculelor pentru proiectele tale sunt pe minus, te aşteptăm la biroul BRICOCREDIT din magazinele noastre pentru a găsi soluţia financiară perfect adaptată nevoilor tale. 

Despre Brico Depôt

Brico Depôt este parte a Kingfisher plc, grupul de retail home improvement, cu peste 1200 de magazine în 10 ţări din Europa. Pentru mai multe informaţii: https://www.kingfisher.com/, https://www.bricodepot.ro şi pe pagina de Facebook Brico Depôt Romania.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.