Au mai ramas doar cateva ore pana la reducerile masive de Black Friday, iar magazinul online A2T anunta cele mai mici preturi din acest an la sute de produse disponibile pe site. Magazinul online de sisteme de securitate anunta inceperea promotiilor vineri, 17 noiembrie, orele 00:00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atu Tech reprezinta o echipa de profesionisti, pregatiti sa ofere sfaturi utile, suport tehnic si consultanta in domeniul sistemelor de securitate, fie ca este vorba despre propria locuinta sau un sediu de companie. Magazinul online A2T. nu comercializeaza numai echipamente de calitate superioara, la un pret corect, ci un pachet complet (suport in alegerea produselor, asamblare, montare), pentru ca tu sa beneficiezi de cele mai bune servicii de pe piata.

·         Camere de supraveghere video incepand de la 27,99 RON

Esentiale pentru siguranta oricarei locuinte sau institutii, sistemele de supraveghere video sunt o achizitie obligatorie. De Black Friday, poti beneficia de preturi imbatabile la camere de supraveghere profesionale, cu o rezolutie HD sau chiar 4K! Profita de ocazie si intra pe site-ul A2T.ro, de unde poti comanda online produsele dorite. Cu siguranta, va fi o investitie pentru viitor! Incepand de la 27,99 RON

·         Vezi reducerile masive pentru Sisteme anti-incendiu

Echipa Atu Tech pune accentul pe siguranta si precautie si iti ofera spre vanzare cele mai eficiente sisteme anti-incendiu. Fie ca ai nevoie doar de un senzor de fum sau iti doresti un sistem complex, profesional, le gasesti pe toate pe site-ul A2T. Acceseaza pagina web vineri, incepand cu orele 00:00, pentru a beneficia de preturile speciale!

·         Comanda acum sisteme de alarma

A2T sunt lideri pe piata de echipamente de securitate din Romania, sistemele de alarma pe care le pun la dispozitie fiind de cea mai buna calitate. Rezidentiale sau profesionale, acestea asigura orice spatiu si pot fi achizitionate la preturi speciale, cu ocazia Black Friday. Asadar, daca vrei sa investesti in siguranta casei sau companiei tale, verifica ofertele de pe site!

·         Automatizari de porti culisante si batante la cele mai mici preturi

De vineri, 17 noiembrie, pe site-ul Atu Tech vei gasi reduceri masive si la automatizari de porti culisante si batante. Asadar, daca te afli in cautarea acestui tip de produse, intra pe site si profita de preturile unice!

De Black Friday, Atu Tech ofera reduceri semnificative si la sisteme de control acces si pontaj, sonorizare, interfoane audio si video, camere de vanatoare, DVR-uri si camere auto, corpuri de iluminat si alte diverse accesorii

Acestea fiind spuse, daca vrei sa investesti in siguranta si confort, fii cu ochii pe ofertele de Black Friday, incepand cu vineri, 17 noiembrie, orele 00:00. Tine minte ca stocurile sunt limitate, asa ca aboneaza-te la newsletterul A2T. Astfel, vei fi primul care primeste informatii importante despre preturile si produsele incluse in promotii! 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.