La televiziunea AMC, luna aprilie este dedicată serialului horror, ”Fear The Walking Dead”, care revine începând de astăzi, în fiecare luni seara de la ora 22:00, cu noi episoade pline de suspans, zombie şi luptă pentru supravieţuire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Personajele care odinioară formaseră o familie atipică sunt acum despărţite unele de celelalte şi trebuie să se descurce pe cont propriu. Dacă misiunea grupului era înainte de a-i ajuta pe cei în nevoie, acum, după conflictul cu Virginia (Colby Minifie) şi Pionierii acesteia, foştii membri ai familiei trebuie mai întâi să se asigure că vor supravieţui despărţirii, mai ales că au fost împrăştiaţi prin aşezările îndepărtate ale Virginiei.

Ultimul mesaj al lui Morgan (Lennie James), de la finalul sezonului al cincilea, îi implora pe membrii grupului „să rămână în viaţă”. În noile episoade, vom vedea că acest lucru înseamnă ceva diferit mai pentru toată lumea. Unii dintre ei se simt atraşi de stabilitatea şi de ocaziile pe care o aşezare bine apărată ar putea să le ofere. Alţii îşi pierd speranţa, iar alţii se vor răzvrăti în faţa autorităţilor din aşezări. Un lucru este clar, noile situaţii sunt un test şi este foarte posibil ca nu toată lumea să-l treacă. Noi alianţe se vor forma, relaţii vechi vor fi distruse, iar loialitatea se va schimba, pentru că toată lumea este obligată să aleagă de ce parte să lupte.

Atunci când te lupţi cu creaturi care se strâng în număr impresionant, câteodată cel mai mare ajutor, dar şi cele mai mari obstacole vin fix de la alte fiinţe umane. Cam acesta este unul dintre mesajele principale ale serialului „Fear the Walking Dead”, ajuns la sezonul al şaselea. A trecut ceva timp de la difuzarea din noiembrie a primei jumătăţi a sezonului şase şi în sfârşit a doua parte va dezvălui soarta supravieţuitorilor după încercările prin care au trecut în toamnă.

„Fear The Walking Dead” îi are ca producatori executivi pe Scott Gimple, Andrew Chambliss, Ian Goldberg, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero şi David Alpert şi este produs de studiourile AMC. Alături de Lennie James (care a apărut prima oară în „The Walking Dead”) şi Colby Minifie, din distribuţie fac parte şi Alycia Debnam-Carey („Cei 100”), Maggie Grace („Taken” şi „Lost; Naufragiaţii”), Jenna Elfman („Dharma şi Greg”), Garret Dillahunt şi Colman Domingo

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.