Consiliul de Supraveghere al IMMOFINANZ l-a numit pe Stefan Schönauer în funcţia de Chief Financial Officer pentru o perioadă de trei ani, măsura având efect imediat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Schönauer o înlocuieşte pe Birgit Noggler, care a ales să se retragă din Consiliul de Administraţie începând cu 19 februarie 2016. Consiliul de Supraveghere a aprobat, de asemenea, extinderea cu patru ani a mandatului lui Dietmar Reindl. Consiliul de Administraţie al IMMOFINANZ este alcătuit în prezent din Oliver Schumy, CEO, Stefan Schönauer, CFO, şi Dietmar Reindl, COO.

Stefan Schönauer (36 de ani) a ocupat diverse poziţii de conducere în cadrul IMMOFINANZ încă din decembrie 2008, cea mai recentă ca Head of Capital Markets and Corporate Strategy. Responsabilităţile sale din ultimii ani au presupus, printre altele, managementul de proiecte corporative importante (de exemplu, spin-off-ul BUWOG şi vânzarea portofoliului logistic al companiei), finanţări din piaţa de capital şi relaţia cu investitorii. Anterior, Schönauer, care deţine o diplomă în business management şi informatică, a lucrat în cadrul Invesco Asset Management Austria.

Dietmar Reindl (46 de ani) este membru al Consiliului de Administraţie al IMMOFINANZ începând cu luna mai 2014, fiind responsabil din funcţia de COO de managementul tuturor proprietăţilor comerciale, precum şi de activităţile de marketing. Mandatul său, care s-ar fi încheiat la sfârşitul lunii aprilie 2017, a fost extins cu patru ani, până la finalul lunii aprilie 2021.

Prin numirea lui Stefan Schönauer şi prelungirea din timp a mandatului lui Dietmar Reindl, echipa ce formează Consiliul de Administraţie al IMMOFINANZ, alături de CEO-ul Oliver Schumy, este excelent organizată pentru următorii ani, urmărind optimizarea poziţionării companiei, dar şi asigurarea unei creşteri sustenabile şi profitabile”, a declarat Michael Knap, Preşedintele Consiliului de Supraveghere al IMMOFINANZ.

 

Despre IMMOFINANZ

IMMOFINANZ este o companie imobiliară comercială care îşi concentrează activitatea pe segmentele de retail şi birouri în opt pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Moscova. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul şi dezvoltarea de proprietăţi. Compania deţine un portofoliu imobiliar de aproximativ 6,2 miliarde de euro, ce cuprinde peste 390 de proprietăţi. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX - Austrian Traded Index) şi din Varşovia.

Pentru mai multe informaţii accesaţi: https://www.immofinanz.com

 

Pentru mai multe informaţii, contactaţi:

Bettina Schragl

Head of Corporate Communications and Investor Relations

IMMOFINANZ 

T +43 (0)1 88 090 2290

M +43 (0)699 1685 7290

communications@immofinanz.com I investor@immofinanz.com

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.