Cartea funciară a unui imobil este considerată ca fiind buletinul acesteia. În cartea funciară poţi vedea care este situaţia imobilului în momentul prezent sau istoricul acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mai există şi extrasul de carte funciară care este solicitat de notarul public atunci când se doreşte încheierea unei tranzacţii imobiliare.

Ce este extrasul de carte funciară?

Extrasul de carte funciară include detalii cu privire la descrierea şi identificarea unui imobil, dar şi cu privire la titularul dreptului de proprietate şi la dreptul de uzufruct.

Sunt două variante ale acestui document şi anume: extrasul de carte funciară de autentificare care este un document care se eliberează numai de notarul public şi care are scopul de a servi la autentificarea actelor notariale cu privire la imobilul în cauză.

Extrasul de carte funciară pentru informare este un document eliberat de persoane fizice  interesate de situaţia juridică a unui imobil.

Ce poţi face pentru a obţine online extrasul de carte funciară

Dacă vrei să obţii extrasul de carte funciară atunci trebuie să ştii că acesta poţi face acest lucru şi online. Extrasul de carte funciara online este ideal pentru toate acele persoane care nu vor să mai piardă timpul la instituţiile publice.

Pentru a obţine extrasul de carte funciară online este necesar să accesezi extrascfonline.ro după care intri în secţiunea “Comandă extras” completezi câmpurile disponibile, efectuezi plata şi vei obţine documentul de care ai nevoie într-un timp mai scurt decât crezi.

Beneficiile aduse de a comanda online extrasul de carte funciară

·        Este o operaţiune rapidă

Comenzile de extras de carte funciară se pot plasa cu mare uşurinţă pe extrascfonline.ro.  Tot ce ai de făcut este să completezi spaţiile disponibile şi vei primi în cel mai scurt timp posibil extrasul de care ai nevoie. Comenzile care sunt plasate pe acest site sunt procesate în scurt timp.

Nu mai pierzi timp preţios pentru tine stand la un ghiseu şi încercând să intri  în legătură cu un reprezentant al instituţiei publice în speranţa că vei putea intra în posesia extrasului de carte funciară mult dorit. Online întreagă procedură este mult mai simplă.

·        Este sigură

Fiecare comandă plasată este achitată cu cardul bancar într-un mediu sigur. Nu trebuie să îţi faci griji că plata pe care o efectuezi nu va ajunge la locul potrivit. În plus, mediul este unul sigur şi de încredere, iar extrasul de care ai nevoie va ajunge direct pe adresa ta de email. Ce poate fi mai simplu şi mai confortabil ca asta?!

·        Este transparentă

A comanda un extras de carte funciară online este o operaţiune simplă şi transparentă. Ai nevoie de toate detaliile imobilului pe care le vei menţiona în formularul online, după care vei achita extrasul de carte funciară, iar documentul îţi va fi disponibil pe e-mail în cel mai scurt timp posibil.

În concluzie, este mult mai uşor să soliciţi extrasul de carte funciară online decât să aştepţi ore în şir în faţa unui ghişeu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.