Apreciază unicitatea şi încearcă să fii unic la rândul tău. Creează-ţi astfel propriul stil şi îndeamnă-i şi pe alţii să o facă - BitCase îţi poate fi de ajutor. Când crezi că le-ai văzut pe toate la capitolul huse personalizate, apare BitCase şi reinventează total scara de valori! Vine cu o mulţime de modele de huse pentru cunoscute mărci de smartphone-uri pe care îţi permite ţie să le personalizezi după bunul plac!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trebuie să ştii că BitCase este magazinul online ce te poate ajuta să fii unic! Cel puţin la capitolul huse pentru smartphone-uri, BitCase este fără dar şi poate un reper, graţie calităţii depline a acestora. Cât despre printul huselor, acesta este de o rezistenţă sporită - mai multe detalii în acest sens în rândurile ce urmează.

Huse personalizate pentru diferite modele de Huawei, în stocul numeros de la BitCase!

Cauţi o husa Huawei P30 Lite, P30 Pro, P40? O găseşti la BitCase cu posibilitatea de a alege chiar tu printul acesteia. Bineînţeles, poţi alege şi unul dintre modelele de huse standard, create de personalul BitCase, însă mai de efect sunt cele cu print ales chiar de tine.

Huawei capătă tot mai mult teren, depăşindu-şi cu uşurinţă adversarii de pe piaţa de profil. Dacă vrei să ţii pasul cu tehnologia, atunci ai nevoie de un smartphone Huawei şi o husă personalizată cu poza ta pentru acesta.

Alege-i pe cei de la BitCase pentru că printul ales de tine va fi poziţionat sub sticla husei. Vorbim de o extra protecţie pentru imagine - ea rămâne intactă pentru foarte mult timp. Să ştii că sticla huselor folosite de personalul BitCase este înalt calitativă, cu mult mai rezistentă decât cea clasică - te vei convinge de acest lucru chiar după prima utilizare!

Husele personalizate de la BitCase sunt cadouri perfecte pentru el şi ea!

Când vine vorba de huse de telefon personalizate, fie că vorbim de cea pentru tine sau pe cele pe care le oferi cadou, probabil îţi doreşti să surprinzi. Întocmai pe acest lucru mizează personalul BitCase!

În oferta lor diversificată găseşti şi o gamă extinsă de huse personalizate pentru cupluri! Poţi alege astfel de huse personalizate pentru Huawei P30, P40 - Lite sau Pro. Acestea promit să surprindă plăcut pe oricine le primeşte. În cazul în care optezi pentru două huse personalizate pentru Huawei sau oricare altă marcă şi plăteşti cu cardul, transportul va fi gratuit! Mai multe detalii pe bitcase.ro.

Personalizează-ţi o husă cu poza ta urmând paşii de pe site!

BitCase se ocupă şi de personalizarea huselor cu poze alese chiar de tine. Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul oficial, bitcase.ro, secţiunea huse cu poza ta şi să încarci acolo fotografia de interes pentru tine. Optează pentru una clară pentru ca printul să arate în final extrem de bine. În maxim 24 de ore de la plasarea comenzii, husa personalizată cu poza alesea de tine îţi va fi livrată prin curier rapid.

Preţul huselor personalizate nu este unul de speriat. Cel puţin la Bitcase, în momentul de faţă plăteşti doar 49 de lei pentru o husă personalizată, preţ redus de la 75 de lei. Expedierea va fi întotdeauna realizată prin curier rapid.

Mai mult decât atât, personalul BitCase îţi poate oferi întotdeauna suport şi sfaturi utile. Trebuie doar să îi contactezi oricând e nevoie - datele lor de contact sunt disponibile pe bitcase.ro.

Împarte bucurii şi meditează asupra unicităţii în această perioadă. Îndeamnă-i şi pe ceilalţi să o facă, îndeamnă-i să aleagă unicitatea pe care BitCase o poate face să prindă contur fizic prin intermediul huselor. Nu ai nevoie de un motiv anume pentru a-ţi dori o husă personalizată pentru Huawei, Samsung sau iPhone, ci trebuie doar să analizezi o singură dată vitrinele virtuale de la BitCase - te vei îndrăgosti garantat!

Pentru că unicitatea are o mare legătură cu felul tău de a fi, dar şi cu caracteristicile tale unice, îndreaptă-ţi puţin atenţia şi asupra huselor personalizate cu numele tău. S-ar putea să fie elementul necesar pentru a ieşi în evidenţă.

Inspectează stocul de huse personalizate de pe bitcase.ro şi alege modelul de interes pentru tine. Pentru mai multe detalii ia legătura cu personalul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.