Honda a dezvăluit noua generaţie a popularului său SUV compact HR-V, disponibil pentru prima dată cu un sistem de propulsie hybrid e:HEV ce oferă mai multă putere şi răspuns imediat al acceleraţiei. Noul HR-V oferă o eficienţă excepţională, dotări avansate de siguranţă şi tehnologie inovatoare, toate încorporate într-o formă îndrăzneaţă şi elegantă inspirată de coupé, concepută pentru a spori spaţiul interior şi confortul cu care ne-a obişnuit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Disponibil în Europa de la sfârşitul anului 2021 şi în Romania de la începutul anului 2022, noul HR-V este cel mai recent model din gama Honda care poartă sigla e:HEV (vehicul electric hibrid), în urma actualizării CR-V şi a noilor modele Jazz lansate în 2020. Noul HR-V extinde gama electrificată Honda, pe măsură ce marca se îndreaptă către obiectivul său de a electrifica toate modelele sale europene de masă până în 2022.

Imaginea unui SUV Premium

Următoarea generaţie HR-V e:HEV oferă o imagine distinctă de SUV printr-un design compact inspirat de coupé. Noul model întruchipează filozofia de design minimalistă, curată şi modernă a mărcii, văzută în alte modele recente Honda, care urmează concepte cheie de funcţionalitate şi design.

Designul include o nouă grilă masivă integrată, în timp ce forma caroseriei încorporează o capotă lungă şi panouri laterale mai ascuţite, mai verticale, pentru a se asigura că nu există impact asupra spaţiului interior. Centrul capotei este coborât şi plat, cu linile laterale ce curg spre baza stâlpilor A, proiectând un sentiment de stabilitate şi securitate care îmbunătăţeşte în continuare estetica SUV-ului.

Spaţiu excepţional, confort şi utilitate

Noul HR-V realizează o combinaţie convingătoare de stil SUV premium şi spaţiu excepţional datorită ambalării inteligente a componentelor de transmisie hibrid. Drept urmare, HR-V îşi păstrează spaţiul interior de top, oferind confort maxim pentru patru adulţi.

La fel ca la exterior, interiorul spaţios oferă o senzaţie de SUV solid, premium, folosind materiale contemporane soft-touch. Estetica minimalistă modernă este evocată de dispunearea orizontală a tabloului de bord, rezultând un interior şi un tablou de bord simplificat unde fiecare element este poziţionat cu atenţie pentru a contribui la senzaţia de spaţiu. Sentimentul unui spaţiu aerisit este amplificat de un nou sistem de ventilaţie care creează o perdea de aer proaspăt lângă şi deasupra pasagerilor, ce curge din gurile de aerisire unice în formă de L poziţionate în colţurile superioare ale tabloului de bord.

Datorită tehnologiei compacte, integrate a sistemului de propulsie Honda şi a rezervorului poziţionat central, noul HR-V păstrează scaunele versatile Magic Seats, care oferă posibilitatea de a le rabata pentru o podea perfect plană cât şi de a ridica şezutul pentru a transporta obiecte înalte, în funcţie de nevoile fiecăruia.

Noul HR-V e: HEV va fi disponibil în Europa la sfârşitul anului 2021 şi în Romania de la începutul anului 2022.

Resurse foto & video:

https://hondanews.eu/eu/en/cars/media/pressreleases/329141/honda-takes-the-wraps-off-all-new-hybrid-hr-v

 

https://hondatrading.ro/blog/noul-hr-v-hybrid/

viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.