Din păcate orice profesionist poate face greşeli în munca lui de zi cu zi, dar noua poliţă de răspundere civilă profesională delictuală pentru erori şi omisiuni de la Gothaer oferă acoperire pentru cele mai multe dintre ele!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru cei conştienţi de riscurile la care se expun în fiecare zi în care profesează şi care înţeleg protecţia oferită prin asigurare, Gothaer lansează un nou produs – Poliţa de răspundere civilă profesională delictuală pentru erori şi omisiuni (E&O).

„Trăim vremuri care ne învaţă, mai mult ca oricând, cât de important este să fii responsabil pentru faptele tale şi să fii pregătit să le faci faţă. Noul nostru produs se adresează acelor profesionişti pentru care asigurarea de răspundere profesională nu este obligatorie, dar este necesară. Este pentru aceia care realizează că un mic pas greşit, cum ar fi o imprudenţă sau o omisiune de orice natură îi poate face responsabili legal în faţa clienţilor lor şi poate genera diverse probleme financiare care pot fi soluţionate mai departe de noi, asigurătorul”, a declarat Leslie J. BREER, CEO, Gothaer Asigurări Reasigurări.

Prin această poliţă de asigurare se acordă despăgubiri pentru daunele financiare provocate de cel asigurat, precum şi pentru cheltuieli de judecată, dacă este cazul. De asemenea, noul produs Gothaer include şi acoperiri suplimentare, cum ar fi:

  • costul de recuperare/ înlocuire de documente pierdute/ distruse;
  • perioadă extinsă de notificare a daunelor: 30 de zile de la expirarea poliţei de asigurare.

Acoperind numeroase profesii, de la profesori, mediatori, ghizi turistici, până la detectivi particulari şi multe altele, această poliţă are un preţ competitiv, nivelul primei de asigurare fiind influenţat de maximul sumei asigurate pentru care optează clientul în vederea încheierii politei de asigurare (limita de răspundere/ eveniment).

„Această asigurare, care se adresează mai ales profesioniştilor responsabili şi conştienţi de ce înseamnă cu adevărat o protecţie financiară oferită prin asigurare, îi poate ajuta pe aceştia să continue să profeseze în cazul în care apare un eveniment cauzat de ei prin neglijenţă, omisiune, imprudenţă sau eroare profesională. Completând portofoliul existent de răspunderi oferite de Gothaer, poliţa de răspundere civilă profesională delictuală pentru erori şi omisiuni (E&O) de la Gothaer este încă un sprijin oferit celor care aleg să fie mai asiguraţi decât cred”, declară Cosmin ANGHELUŢĂ, Director General Adjunct şi Director Executiv Vânzări, Gothaer Asigurări Reasigurări.

Poliţa de răspundere civilă profesională delictuală pentru erori şi omisiuni (E&O) se adresează inclusiv constatatorilor de daune – această acoperire fiind dezvoltată de Gothaer împreună cu Asociaţia Profesională a Specialiştilor în Daune şi Riscuri (denumită şi Asociatia Prime Risk Tech) tocmai pentru a acoperi cât mai bine nevoia de asigurare a specialiştilor din domeniu şi a le oferi o soluţie adaptată aşteptărilor acestora.

Gothaer vinde poliţa de răspundere civilă profesională delictuală pentru erori şi omisiuni prin intermediul sediilor sale, precum şi prin partenerii săi comerciali (brokeri sau agenţi), dar şi online pe online.gothaer.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.