Aproximativ 90 de sută dintre pariorii români plasează bilete şi de pe dispozitive mobile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Unibet România este una dintre agenţiile care au lansat aplicaţii pentru smarphone-uri şi pentru tablete pe care rulează cu sisteme de operare iOS şi Android. Se poate paria din mers şi la casele de pariuri care încă nu au lansat o aplicaţie, pentru că acestea şi-au optimizat platformele pentru ecrane mai mici.

Mulţi pariori preferă să folosească o aplicaţie atunci când au această posibilitate, datorită facilităţilor prezentate de un asemenea soft, precum: acces direct de pe mobil, din mers, la toate evenimentele sportive şi opţiunile de pariere disponibile pe PC; posibilitatea de a efectua depuneri şi retrageri de pe mobil, de a da închide pariurile prin Cash Out sau de a utiliza opţiunea Action Betting (în cazul agenţiei luate ca exemplu); streaming live cu zeci de mii de evenimente sportive în fiecare an, din fotbal, tenis, baschet sau alte sporturi importante; posibilitatea de a adăuga la favorite meciurile preferate sau de a primi notificări legate de biletele aflate în desfăşurare.

Instalarea aplicaţiei pe dispozitive Android

Pentru a plasa un pariu din aplicaţie, mai întâi trebuie instalat softul. Dacă dispozitivul pe care îl aveţi este Android, atunci aplicaţia casei de pariuri poate fi descărcată fie de pe platformă, fie din Google Play. După download, fişierul trebuie instalat, apoi lansat în execuţie. Prima dată când intraţi în aplicaţie, trebuie să vă logaţi în cont cu „nume de utilizator” şi parolă.

Următorul pas este accesarea meniului meciului pe care doriţi să pariaţi. Dacă aplicaţia are funcţie de căutare (aşa cum are majoritatea softurilor operatorilor de top), aveţi posibilitatea să ajungeţi direct la evenimentul sportiv completând numele uneia dintre echipe în bara de căutare. O altă modalitate de a ajunge la partida vizată este să parcurgeţi meniul aplicaţiei, pe succesiune sport > ţară > competiţie > meci.

Pasul final pentru plasarea unui pariu din mers este alegerea selecţiei/selecţiilor prin apăsarea ecranului cu degetul, în dreptul cotei asociate. Automat, selecţia este transferată într-un bilet virtual care se deschide în partea inferioară a ecranului. După trecerea tuturor selecţiilor dorite, este completată miza biletului şi se apasă pe butonul „Plasează bilet”. Există o aplicaţie care oferă şi posibilitatea plasării unui pariu individual prin comandă vocală. În acest caz, activaţi microfonul telefonului, rostiţi numele uneia dintre echipe, menţionaţi miza şi apoi confirmaţi pariul.

În cazul în care doriţi să plasaţi un bilet cu mai multe selecţii, unii operatori vă oferă şi posibilitatea de a juca în sistem sau cu baze. Tot ce trebuie să faceţi pentru a beneficia de această posibilitate este să selectaţi opţiunea din meniu, apoi sistemul dorit, exact ca pe PC.

Pariuri pe iPhone şi din browser

Pentru a plasa un bilet de pe dispozitiv iOS (iPhone sau iPad), paşii de urmat sunt aceiaşi. Singura diferenţă este că softul nu mai este descărcat de pe platforma Google, ci din App Store. Alternativa este să îl descărcaţi direct de pe site-ul de pariuri. După instalarea softului, vă logaţi în cont, găsiţi meciul dorit şi pariaţi.

Dacă agenţia de pariuri online nu a lansat o aplicaţie de pariuri, atunci puteţi paria direct din browserul dispozitivului mobil. După ce aţi introdus adresa web a platformei de pariuri, apăsaţi pe butonul prin care vă logaţi în cont. Introduceţi numele de utilizator şi parola, apoi urmaţi paşii pe care i-am descris şi pentru plasarea biletelor prin intermediul aplicaţiei.

Dezavantajul accesării site-ului prin intermediul browser-ului este că serviciul de streaming video live nu e disponibil pe toate platformele. În schimb, acest serviciu poate fi activat în aplicaţie. De obicei, meciurile sunt urmărite în direct de cei care pariază live. Este de menţionat că un bilet pe evenimente aflate în desfăşurare este plasat la fel ca unul pre-meci: este accesat meniul partidei din secţiunea „live”, se apasă selecţia dorită, apoi se completează miza şi este înregistrat pariul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.