Indiferent de ocazia pentru care îţi pregăteşti o ţinută, look-ul pe care îl vei alege va fi deosebit de important, prima impresie cântărind mult mai mult decât cele ulterioare. Chiar dacă omul este tentat să se concentreze exclusiv pe aspectul exterior, trebuie luate în considerare şi efectele asupra sănătăţii ale alegerilor noastre.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Află, în cele ce urmează, ce fel de geanta este de preferat pentru drumurile tale zilnice

  • Geanta de umar, un accesoriu mai periculos pentru sanatatea ta decât ai crede!

Chiar dacă genţile de umăr sunt nişte accesorii chic, care dau o notă de eleganţă oricărei ţinute, de multe ori spatele tău ţi-ar fi recunoscător dacă ai alege altă variantă. Fiecare dintre noi are tendinţa de a îşi supraaglomera geanta când pleacă de acasă, dar acest impuls vine cu o consecinţă neaşteptată: creşterea riscului de scolioză. Forţarea unui singur umăr sa suporte o greutate mult mai mare decât ar putea duce cauzează, pe termen lung, schimbarea formei coloanei într-una curbată în direcţia în care a fost forţată.

Specialiştii recomandă celor care preferă să aibă la dispoziţie o multitudine de obiecte care să le uşureze ziua, dar care să le îngreuneze geanta, să nu poarte genţi de umăr, ci să aleagă mai degrabă un rucsac.

  • Rucsacurile, alegerea perfectă pentru oamenii ocupaţi!

Orele petrecute departe de casă într-o zi de muncă pot fi foarte neplăcute dacă nu ai grijă să iei cu tine fragmente din căldura cuibului care te aşteaptă. Laptopul, dezinfectantul, stiloul, agenda sau gustarea de prânz nu cântăresc mult dacă sunt luate în considerare individual, însă, puse împreună, ajung să ne forţeze destul de tare spatele. Alege un rucsac fără să te temi că iţi vei ruina ţinuta, tendinţele în modă sunt de partea ta. Mulţi români aleg să poarte rucsacuri Vans - pe care le achiziţionează de la diverşi distribuitori precum vGeneration.ro - dacă alcătuiesc o ţinută smart-casual, iar în contextele absolut deosebite, în care se impune un standard de eleganţă, merg în direcţia rucsacurilor de piele.

Concluzia care merită trasă este simplă: îmbinarea utilului cu plăcutul nu mai este doar un ideal, designerii de modă oferind nenumărate variante care să se adapteze oricărei cerinţe. Cu puţină imaginaţie se pot crea outfituri de invidiat care să nu dăuneze coloanei vertebrale şi care să nu cauzeze dureri de spate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.