În lumea modernă femeile îşi adaptează stilul vestimentar şi încălţămintea pe care o poartă. Preferă tot mai adesea să încalţe pantofi sport. Explicaţia este simplă, pun confortul mai presus de toate. Mai mult decât atât, în concordanţă cu această preferinţă, magazinele de nişă vin cu tot felul de oferte astfel că le răsfaţă cu încălţăminte sport variată, de calitate. Unul dintre acestea este magazinul online Iness.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De la adidasi la sandale, botine, ghete sau cizme, practic toate tipurile de încălţăminte pentru ea şi el sunt disponibile aici. Poate fi aşadar magazinul online destinaţie perfectă în orice sezon. Dintre toate acestea însă, încălţămintea sport este mai des în atenţia publicului feminin. Iată de ce!

Sneakerşii sunt un trend global

De câţiva ani s-a făcut remarcat un trend aparte. Este vorba de stilul de fuziune între sport şi casual, implicit în materie de incaltaminte. Aşadar, când vorbim despre pantofi sport, aceştia nu sunt numai pentru practicarea unui sport. Sunt completarea perfectă la aproape orice ţinută. În funcţie şi de preferinţele personale, doamnele şi domnişoarele combină încălţămintea sport casual şi cu rochii, fuste, articole vestimentare mai pretenţioase precum gecile de piele sau fustele tulle.

Într-un mod cât se poate de inedit şi versatil, astfel de încălţăminte poate fi oricând purtată. Nu mai spunem că în acest caz confortul este unul deplin. Dintre toate tipurile de încălţăminte,  loafers, balerini sau altele, încălţămintea sport câştigă detaşat la capitolul confort. Unii producători ai nişei şi-au adaptat ideile, astfel încât au creat încălţăminte funcţională, dar şi estetică. Talpa poate fi moale, ceea ce permite ore îndelungi de purtare fără disconfort. De asemenea, sunt modele special create pentru a se potrivi oricărui sezon, de la încălţămintea sport cu pânză care permite aerului să treacă şi să ventileze foarte bine interiorul şi până la cei din materiale care izolează şi nu permit frigului sau apei să pătrundă.

Femeile sunt active şi gândesc practic

Nu în cele din urmă, merită să amintim că un alt motiv pentru care încălţămintea sport este atât de populară în zilele noastre se referă şi la stilul de viaţă. Trăim într-un ritm fast, ba chiar mâncăm pe repede înainte, comandăm rapid orice. Aşadar femeile sunt tot mai active şi în decursul unei zile au atât de multe de făcut. Îşi adaptează preferinţele şi stilul la acest ritm de viaţă, astfel încât cu încălţămintea sport sunt mereu pregătite! Au o apariţie chic şi fie că aleg ţinute feminine, rochii, fie că aleg jeans, încălţămintea sport este o alegere bună oricând.

Pentru doritoare, Iness este magazinul online din cadrul căruia îşi pot achiziţiona tipurile de încălţăminte dorite - fie că vorbim de loafers sau de cea stil sport. Cu talpă robustă, all pink inspirată de fenomenul Barbie sau bascheţi cu material textil, aici au de unde alege ceva potrivit pentru completarea oricărei ţinute.

O simplă accesare a acestui magazin online vă poartă în lumea încălţămintei. În culori şi mărimi variate, veţi descoperi noi motive pentru care vă place să aveţi la îndemână încălţăminte variată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.