Digi FM dă startul concursului “Faci bani din muzică”, o provocare inedită prin care ascultătorii sunt încurajaţi să îşi transforme visurile în realitate, pasiunea în profesie şi, astfel, să devină vedetele şi câştigătorii zilei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Începând de luni, 16 octombrie până vineri, 22 decembrie, iubitorii de muzică sunt invitaţi să se înscrie prin SMS la numărul 3815 cu textul „Ascult Digi FM” şi să se afle pe recepţie când realizatorul anunţă momentul concursului, pentru ca pasiunea să le fie răsplătită cu premii de sute de euro. Fie că recunosc numele unei piese, al unui artist sau că fredonează una dintre melodiile difuzate în ultimele 60 de minute la Digi FM, toţi cei interesaţi au şansa unui câştig zilnic de cel puţin 100 euro sau mai mult, dacă cei care au participat anterior, nu au răspuns corect. Sunt valabile înscrierile unice, înregistrate între 10:00 dimineaţa până a doua zi, la aceeaşi oră.

De luni până vineri, pe parcursul dimineţii, în timpul Matinalului prezentat de Miu şi Ciuclaru şi după-amiaza, între orele 14:00-17:00, la Vlad Craioveanu în emisiune, ascultătorii sunt aşteptaţi să se alăture acestei experienţe îndrăzneţe şi să îşi facă vocea cunoscută la radio, participând la singurul concurs Digi FM care aduce bani din muzică.

În prima zi de campanie, invitata specială a Matinalilor Digi FM a fost Irina Rimes, care a povestit în stilul autentic şi cu o sinceritate dezarmantă despre debutul în lumea artistică şi întâmplările providenţiale care au determinat-o să aleagă cariera muzicală. Cu acest prilej, artista a dezvăluit, în exclusivitate, de unde au venit primii bani din muzică şi ce alt parcurs profesional ar fi ales: “Dacă nu aş fi făcut meseria asta, aş fi fost contabil sau economist, a mărturisit cântăreaţa.

 

Ascultătorii se pot lăsa inspiraţi de povestea Irinei Rimes pentru că “Faci bani din muzică le oferă ocazia de a-şi urma visul şi de a câştiga mai mult decât o simplă experienţă muzicală.

The Motans, Smiley, Inna, Carla’s Dreams, sunt o parte dintre artiştii consacraţi care vor intra în ediţiile următoare pe frecvenţele Digi FM pentru a împărtăşi publicului povestea succesului lor şi reţeta personală despre cum să “Faci bani din muzică.

Mai multe detalii despre campanie pot fi accesate pe digifm.ro. Ca să ştii.

Despre Digi FM  

Digi FM este combinaţia ideală de ştiri, dezbateri de substanţă, interviuri cu oameni de colecţie” şi cea mai bună muzică. Alături de PROFM, cea mai longevivă staţie radio din România, Dance FM şi Digi24 FM, cele patru posturi fac parte din grupul DIGI | RCS & RDS, care mai deţine şi televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 şi 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life şi Digi Animal World şi televiziunile muzicale UTV, Music Channel şi Hit Music.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.