Cu siguranţă aţi auzit deja de Etienne Shoes, producătorul românesc care confecţionează pantofi la comandă de damă. Acum, au lansat un nou site, Etienne Bridal , special conceput pentru viitoarele mirese şi nu numai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aici, alături de colecţia de pantofi pentru mirese există o categorie de accesorii şi o colecţie pentru evenimente, care cuprinde pantofi pentru diverse ocazii speciale. În categoria de pantofi pentru evenimente, orice naşa sau domnişoară de onoare îşi poate găsi perechea de pantofi pentru marele eveniment.

Însă accentul este pus pe pantofii pentru mireasă. Această colecţie este special creată pentru a veni în ajutorul oricărei viitoare mirese. Aşa cum atelierul şi-a obisnuit deja clientele, toţi pantofii sunt confectionaţi din cele mai bune şi mai de calitate materiale, pentru a asigura satisfacţia clientelor. 

Colecţia de pantofi de mireasă cuprinde modele pentru toate gusturile şi preferinţele, de la pantofi de mireasă la sandale de mireasă şi balerini de mireasă. Astfel, indiferent preferinţele pe care o viitoare mireasă le are, va reuşi sa găsească perechea de pantofi care sa o ajute sa obtină atât un aspect minunat, cât şi confortul necesar. 

Colecţia pantofilor de mireasă cuprinde modele noi, cu adevarat deosebite şi chiar inedite. Printre modelele inedite care se regasesc pe acest site şi în aceasta colecţie se numără acelea care sunt confecţionate prin adăugarea unor inserţii din plasă sau din plexi transparent. Acestea nu numai ca arata fabulos, dar oferă şi un confort deosebit viitoarei mirese.

În colecţia de pantofi de mireasă, modelele cu toc variază în funcţie de înalţime. Astfel, o mireasă poate alege pantofii cu tocul având înalţimea pe care şi-o doreşte. Şi forma tocului diferă de la un model la altul, astfel că miresele pot găsi atât pantofi sau sandale cu toc stiletto, cât şi cu toc gros. Acest lucru le ajută pe mirese să descopere o pereche de pantofi care sa le ofere aspectul dorit, dar sa le asigure şi confortul necesar pentru ziua nunţii.

Alături de pantofi şi sandale cu toc, această colecţie cuprinde şi balerini de mireasă. Aceştia sunt special concepuţi pentru miresele care nu se împacă prea bine cu tocurile. Însă faptul că reprezintă o variantă comodă pentru mirese nu îi împiedică să ofere un stil elegant şi rafinat miresei care alege sa poarte balerini la nunta ei.

Viitoarele mirese care vor descoperi colecţia de pantofi de mireasă de la Etienne Bridal vor putea alege pantofii potriviţi nu numai în funcţie de categorie şi toc, ci şi în funcţie de culoare. Pantofii din această colecţie sunt creaţi în asa fel încât să satisfacă şi preferinţele în funcţie de culoare, astfel ca există pantofi albi, aurii, argintii, roz şi ivory.

Modelele sunt variate, pentru a face faţă cerinţelor oricărei mirese. colecţia cuprinde atât modele simple, cu un design clasic, cat şi modele accesorizate cu diverse cristale, flori şi funde. În ceea ce priveşte sandalele, acestea au diverse tipuri de închidere, precum fermoar, baretă ajustabilă sau şireturi.

Având în vedere diversitatea de modele şi opţiuni disponibile, miresele sunt aşteptate pe site-ul dedicat Etienne Bridal sau pe site-ul de pantofi la comanda Etienne Shoes, pentru a alege perechea de pantofi care le va completa aspectul desăvârşit din ziua nunţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.