Daca locuiesti in Capitala, dar ai serviciul aproape de casa ori faci home office, probabil ti-ai dat deja seama de faptul ca achizitionarea unui automobil proprietate personala nu se justifica nici din punct de vedere financiar si nici daca tii cont de timpul si atentia de care are nevoie in mod constant. Tot mai multe persoane aflate in situatia ta prefera sa apeleze periodic, exact atunci cand au nevoie, la serviciile de inchirieri masini in Bucuresti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Daca locuiesti in alt oras romanesc sau in strainatate, cele mai bune mijloace de transport catre Bucuresti se dovedesc avionul, datorita rapiditatii, sau trenul, datorita faptului ca asigura o calatorie comoda. Odata ajuns, pentru deplasarile repetate prin oras va trebui sa gasesti o solutie mai buna decat cele reprezentate de transportul in comun sau de serviciile de taxi. Aceasta este reprezentata de colaborarea cu o companie care asigura inchirieri masini in Bucuresti.

Cele 3 tipuri de servicii disponibile, daca doresti masini de inchiriat

Oferta din domeniu cuprinde trei variante, dintre care cea dintai consta in serviciul de inchirieri auto de scurta durata. Perioada minima de inchiriere este de o zi, iar modelele disponibile se caracterizeaza printr-o mare diversitate. Iata categoriile de autoturisme disponibile, cand esti interesat de inchirieri masini Bucuresti FocusRent, spre exemplu!

• clasa Economy, cu modele precum Dacia Logan, Ford Fiesta, Ford Focus, Volkswagen Golf, Skoda Octavia sau Opel Corsa cu cutie automata de viteze;

• clasa Luxury, din care fac parte modele precum Volkswagen Touran, Mercedes Benz A Klasse, Volkswagen Passat, Audi A4, Mercedes Benz C Klasse, Mercedes Benz E Klasse, Mercedes Benz GLA sau Mercedes Benz GLC Coupe;

• clasa SUV si 4×4, cu modele precum Dacia Duster, Volkswagen Tiguan, BMW X5 si Mercedes Benz GLE.

Poti face alegerea in functie de preferintele proprii, de bugetul pe care il ai la dispozitie si de natura drumului pe care urmeaza sa o efectuezi. De exemplu, vei prefera fara indoiala o masina puternica pentru o excursie in afara orasului, un model mai mic pentru a te strecura mai usor prin traficul urban sau o limuzina pentru a lasa impresia dorita la un eveniment monden sau o intalnire de afaceri.

Al doilea serviciu disponibil pentru inchirieri masini in Bucuresti este gandit pe termen lung si conceput special pentru companii. Sunt avute in vedere solutii optime pentru finantarea, administrarea si intretinerea autoturismelor utilizate de firme. De pilda, ai parte de unele beneficii financiare si fiscale, precum deductibilitatea fiscala integrala a TVA-ului, care ajuta la cresterea capacitatii de finantare, deoarece autovehiculele inchiriate nu sunt inregistrate in patrimoniu. Pozitiv este si faptul ca activitatile de mentenanta si administrare a parcului auto ies de sub responsabilitatea companiei.

Al treilea serviciu oferit celor interesati este cel de inchirieri microbuze. Sunt disponibile mai multe modele cu 8+1 locuri, precum Volkswagen Transporter, Mercedes Vito si Mercedes Benz V Klasse. Ele sunt ideale pentru deplasarile facute in grup mai mare de persoane la un teambuilding, la o petrecere sau in orice alt scop.

Alege serviciul de inchirieri masini Bucuresti care ti se potriveste si vei scapa de multe batai de cap, avand parte de avantajul de a te afla la volanul unui autoturism performant!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.