Neavand un cod vestimentar foarte specific, tinuta casual pentru barbati poate fi definita ca fiind una relaxata, cu o doza potrivita de eleganta si ideala pentru uzul zilnic. Imbracamintea casual imbina confortul personal si individualitatea prin asortarea perfecta a hainelor, pentru a crea un look unic. Asadar, poti purta ceea ce vrei si poti experimenta si descoperi ceea ce functioneaza cel mai bine pentru tine. Exista, insa, cateva piese atemporale pe care orice barbat ar trebui sa le detina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

4 articole esentiale pentru tinute casual barbatesti

Imbracamintea casual pentru barbati cuprinde, de obicei, un set de articole de baza, clasice, care formeaza elementele de baza ale stilului personal. De la pantaloni casual, cum ar fi blugi sau chino, la camasi cu nasturi si adidasi, vei regasi mai jos piese esentiale pe care le poti asorta si amesteca pentru a maximiza potentialul garderobei tale: 

Jeans

Blugii sunt printre cei mai populari pantaloni care te fac sa arati bine si iti confera un look elegant. Exista o multime de modele de jeans pentru barbati din care poti alege, in croieli si stiluri diferite. Spre exemplu, modelele Straight leg sunt potrivite atat pentru barbatii supli, cat si pentru cei mai corpolenti si pot fi purtati cu orice ocazie. Pentru un look relaxat, poti alege varianta Loose fit, care ofera lejeritate si libertate de miscare. Oricare ar fi stilul pentru care vrei sa optezi, denimul este intotdeauna o alegere sigura pentru diferite tinute casual.

Tricouri casual si polo

Tricourile sunt o parte esentiala a garderobei unui barbat. Si acest lucru se datoreaza in mare parte versatilitatii lor, fiind usor de purtat, chiar putin elegante. In alegerea tricourilor, regula este cat se poate de simpla: opteaza intotdeauna pentru tricouri clasice din materiale de calitate in culori uni! Albul, bleumarinul, negrul şi griul sunt puncte de plecare bune. Bineinteles, iti poti condimenta tinuta casual si cu ajutorul unor modele mai indraznete. Tricoul polo este si el un alt element nelipsit in garderoba barbatilor. Nu ai cum sa dai gres atunci cand imbraci o pereche de blugi cu un tricou polo, potrivit tipului tau de corp.

Pulovere casual

Elegante si usor de purtat, cu nasturi sau fara, puloverele sunt un must-have in garderoba ta casual. In sezonul rece, le poti purta cu geci calduroase sau paltoane elegante. Un pulover de barbati poate fi integrat usor in outfituri casual, alaturi de pantaloni chino sau blugi, geci din piele si bocanci cu siret. Opteaza pentru o croiala care sa se potriveasca atat cu camasile, cat si cu tricourile, pentru a avea mai multe optiuni de combinatie.

Incaltaminte 

Chiar daca te imbraci casual, este important sa te pui intotdeauna in valoare. Din fericire, in ceea ce priveste incaltamintea, ai la dispozitie o multime de modele confortabile din care sa alegi. Consulta gama de adidasi de barbati de pe Kalapod.net pentru a gasi perechea perfecta. Fie ca alegi piele ecologica, naturala sau material textil, te poti bucura de optiuni bogate atat pentru sezonul de toamna-iarna, cat si pentru primavara-vara. Daca iti doresti un look clasic, poarta adidasi albi, potriviti pentru aproape orice stil.

 

Pe langa toate aceste piese esentiale pe care trebuie sa le ai in garderoba, nu uita nici de indragitele hanorace, pantalonii scurti cargo sau chino si de accesoriile stylish precum sepci, curele sau ochelari de soare. Asadar, alege-ti preferatele si gaseste echilibrul potrivit intre confort, individualitate si stil - combinatia perfecta pentru o tinuta casual de senzatie! 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.