Alpha Real Estate Services (ARES) anunţă noi date despre evoluţia proiectului rezidenţial Doamna Ghica Plaza: 2016 a fost un an de succes, cu 95 de apartamente vândute în primele 9 luni, la un preţ mediu de 75.000 euro (fără TVA).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Apartamentele vândute în 2016 au fost de 2 şi 3 camere şi se adaugă celor 315 apartamente deja vândute în complex. Astfel, numărul proprietarilor din Doamna Ghica Plaza ajunge la 410, dintr-un total de 616 apartamente. Metodele de finanţare folosite pentru achiziţie au fost creditul dedicat oferit de Alpha Bank clientilor care au optat pentru achizitia unui apartament în complexul Doamna Ghica Plaza şi ratele direct la dezvoltator. În prezent, toate apartamentele de 2 camere au fost vândute, iar complexul găzduieşte peste 1.000 de locatari.

Complexul Doamna Ghica Plaza a fost finalizat în 2010, iar în noiembrie 2013 Alpha Real Estate Services a preluat managementul Proiectului şi a reluat procesul de vânzare a apartamentelor. Alpha Real Estate Services a continuat dezvoltarea ansamblului prin îmbunătăţirea facilităţilor oferite şi a repoziţionat proiectul în ceea ce priveşte politica de preţ şi tipul de client targetat.

Atunci când am preluat proiectul, am gândit un amplu program de transformare şi dezvoltare: am efectuat investiţii ce au vizat confortul locatarilor (a fost edificat un spaţiu de joacă pentru copii, s-au creat mai multe zone verzi în incinta Proiectului, a fost implementat controlul accesului, au fost instalaţi senzori pentru eficientizarea consumului de energie în spaţiile comune ale Proiectului, etc.) şi ne preocupăm constant de îmbunătăţirea stilului de viaţă pentru locatari. Am încercat să ne apropiem mai mult de clienţi, evaluându-le puterea de cumpărare şi astfel structurând un nivel de preţ şi o schemă de plată care să răspundă mai bine nevoilor lor. Toate aceste măsuri au avut un efect pozitiv şi suntem încântaţi de evoluţia constantă a vânzărilor.”, spune Răzvan Caracota, Sales Manager Alpha Real Estate Services.

Complexul Doamna Ghica Plaza este situat în partea de nord-est a Bucureştiului (Strada Ziduri între Vii) în imediata vecinătate a unor zone comerciale precum Lidl şi Mega Image (la parterul blocului), la câteva minute de piaţa Obor şi în vecinatatea a 2 mall-uri: Mega Mall şi nou lansatul Veranda Mall. Complexul este alcătuit din 9 blocuri: 4 blocuri de 4 etaje, 4 blocuri de 16 etaje şi 1 bloc de 24 de etaje, având în total un numar de 616 apartamente (dintre care 410 unitati deja vândute). Proiectul este prevăzut cu 2 niveluri subterane cu o capacitate de peste 700 de locuri de parcare şi peste 130 de spaţii de depozitare. Printre dotările anasamblului se numără: clinică medicală, salon de înfrumuseţare, supermarket (toate localizate la parterul blocurilor), pază permanentă, loc de joacă pentru copii şi asistenţă tehnică 24/7. Fiecare apartament are o terasă generoasă (aproximativ 1.5 m lăţime) reprezentând una dintre cele mai atractive caracteristici, oferind spaţiu pentru relaxare, precum şi o vedere spectaculoasă asupra oraşului.

Majoritatea apartamentelor de 3 camere aflate la vânzare sunt situate în blocurile de 16 şi 24 de etaje şi au suprafeţe cuprinse între 75 şi 100 mp, excluzând terasele. Preţurile pentru aceste apartamente sunt cuprinse între 80.000 şi 100.000 euro, la care se adauga TVA 5%. În fiecare lună au loc campanii promoţionale care aduc beneficii suplimentare clienţilor – în această toamnă se derulează o campanie de discount de 7.000 euro din preţul de vânzare al apartamentelor de 3 camere.

Alpha Real Estate Services (ARES) este divizia imobiliară a grupului Alpha Bank, cu investiţii în domeniul rezidenţial şi un portofoliu de peste 600 de apartamente în Bucureşti şi Ilfov. Pe lângă Doamna Ghica Plaza, în portofoliul companiei se mai află şi alte proiecte, precum: Green Vista din Pipera, Parcul Privighetorilor din Băneasa, Asmita Gardens din zona Vitan şi cel mai nou proiect din portofoliul ARES - Poseidon Residence (complex de apartamente majoritar tip duplex cu 156 unităţi, cu termen de finalizare aprilie 2017 şi o investiţie de 4.3 milioane de euro) în cartierul Colentina din Bucureşti.

Alături de Doamna Ghica Plaza, Green Vista (din Bulevardul Pipera) este un alt proiect rezidenţial de succes din portofoliul ARES. Din totalul de 249 de apartamente, numai 12 unităţi au mai rămas disponibile pentru vânzare la finalul lunii septembrie, iar alte 49 vor fi finalizate la începutul lui 2017. Investiţiile pe care le preconizăm pentru acest proiect se ridică la 1.2 milioane de euro.”, spune Iulian Călin, General Manager la Alpha Real Estate Services.

Pe lângă proiectele rezidentiale, ARES se ocupă şi de managementul unor spaţii comerciale în Bucureşti, Baia Mare şi Bistriţa, a unui parc logistic în Popesti-Leordeni şi a unei clădiri de birouri în Pipera – Cubic Center.

Romfelt Real Estate:

- adresa: Str. Paharnicul Turturea nr. 18 bis (colt cu Ziduri intre Vii), Sector 2, Bucuresti

- persoana de contact: Razvan Caracota

- telefon: 0722608094, e-mail: rcaracota@ares-pm.ro, adresa web: https://www.doamnaghicaplaza.ro/

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.