Dormitorul este considerat coltisorul in care iti reincarci bateriile dupa o zi aglomerata. Designul acestei camere trebuie sa fie unul linistitor, care sa imbie la relaxare. Faptul ca 80% din populatia globului se confrunta, deseori, cu perioade de insomnie, i-a determinat pe producatori sa caute cateva solutii estetice prin care sa contribuie la combaterea acestui fenomen. Astfel, un set de mobila pentru dormitor este realizat pentru a asigura echilibrul perfect in incaperea dedicata odihnei, pentru a incuraja somnul profund si regenerant.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Criterii de amenajare

Criteriile de selectie a mobilierului includ atat aspecte de ordin functional si practic, cat si de natura estetica. Degeaba optezi pentru un set cu o schema coloristica placuta, daca dimensiunile nu se incadreaza in spatiul pe care doresti sa-l amenajezi, iar compartimentarea nu corespunde nevoilor tale de depozitare. La alegerea unui set mobila dormitor trebuie avute in vedere dimensiunile, culoarea si stilul acestuia. Daca cele 3 criterii sunt bifate si indeplinesc toate cerintele tale, atunci poti purcede la achizitionarea produsului.

Cum e dormitorul tau? Spatios sau ceva mai restrans? Cum sunt pozitionate ferestrele si usa? Ai iesire spre balcon? Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile pe care va trebui sa le corelezi cu descrierea pieselor de mobilier. Dimensiunile patului, piesa centrala a incaperii, sunt primele de care se tine cont pentru a-i gasi cel mai potrivit loc de amplasare. De asemenea, nu trebuie uitate noptierele. Incearca sa iti faci o schita a camerei cu dimensiunile sale, dupa care asterne pe hartie locul fiecarui mobilier pentru a gasi varianta optima de decorare.

Seturi complete, in stil modern si practic

In cautarile tale de a cumpara un set de mobila pentru dormitor ideal pentru casa ta, vei observa ca stilul predominant este cel minimalist, cu accente moderne. Se urmareste crearea unui spatiu aerisit, dotat doar cu elemente utile, care sa nu incarce camera. Seturile de pe piata se incadreaza in trendul actual al tendintelor de amenajare interioara. Poti opta, de exemplu, pentru un set in stil Barocco ce include un pat de 200 x 101 x 206 cm, o comoda de 130 x 105 x 42 cm si un dressing de 200 x 216 x 58 cm. Te vei bucura garantat de un confort la standarde si de unicitatea spatiului de locuit.

O alta configuratie excelenta pentru dormitorul tau s-ar putea axa pe un pat de 186 x 123 x 211 cm, 2 noptiere de 50 x 49 x 39 cm, dressing de 261 x 207 x 57 cm si o comoda de 113 x 74 x 42 cm cu oglinda aferenta de 99 x 116 x 7 cm. In acest fel, poti beneficia de toate elementele necesare, fara a mai adauga nimic altceva in plus.

Materiale de calitate

Materialele folosite pentru orice set de mobila pentru dormitor sunt rezistente la conditii externe, precum: zgarieturi, umezeala si temperaturi ridicate. De la pat la noptiera, seturile sunt gandite pentru a-ti oferi o nota aparte de rafinament, fara a neglija deloc confortul. Realizate din PAL melaminat, cu canturi ABS ce permit muchiilor sa fie placute la atingere, cu ornamente din spuma poliuretanica si elemente de serigrafie aurie, in cele mai cautate combinatii cromatice de sonoma/alb, auriu/alb sau gri/alb, seturile vor transforma dormitorul intr-un loc de vis.

Preferi usile culisante sau cele cu balamale? Cu un set mobila dormitor poti alege varianta dorita. Amenajarea nu te va mai pune in dificultate atunci cand vei opta pentru un set complet, realizat de designeri profesionisti. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.