Primăvara este anotimpul florilor, iar în acest anotimp avem nenumărate ocazii în care putem să le dăruim celor dragi o atenţie de acest tip. Atunci când alegem însă, este nevoie să ştim că florile au un limbaj propriu şi că fiecare tip de floare în parte este purtătoare a unei simbolistici anume. Află care sunt mesajele pe care le transmit florile pe care le oferi şi ce poţi alege pentru a transmite mesajul dorit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Buchete de trandafiri

Deveniţi în timp laitmotiv al iubirii, cu precădere cei roşii, trandafirii pot fi găsiţi în orice florarie Bucuresti într-o gamă variată de culori. În dicţionarul florilor trandafirii semnifică iubirea şi pasiunea, petalele cărnoase ducând adesea cu gândul la dragostea carnală, pasională, catifelată  şi la sentimente aprinse de iubire. În consecinţă, dacă vrei să îţi surprinzi iubita cu un buchet de trandafiri, aceasta s-ar putea să fie cea mai bună alegere. De asemenea, poţi opta pentru trandafiri roz pentru prietene, trandafiri portocalii pentru mame şi surori sau trandafiri albi pentru mirese, transmiţând fiecărei persoane grija şi aprecierea.

Buchete de lalelele

Unele dintre cele mai suave flori, lalelele au o simbolistică aparte. Ele denotă eleganţă şi rafinament şi transmit respect şi apreciere celor din jur. Astfel, oricând oferi un buchet lalele, tot ce trebuie să faci este să alegi culoarea potrivită. Galbenul transmite bucurie şi vitalitate, roşu este culoarea respectului, în vreme ce albul este neutru, drept pentru care poţi oferi lalele albe indiferent de persoana căreia vrei să îi dăruieşti buchetul.

Buchete de bujori

Unele dintre cele mai frumoase flori, bujorii se remarcă prin bogăţia petalelor, dar şi prin mirosul deosebit de plăcut. Bujorul este simbolul rafinamentului şi al feminităţii, drept pentru care transmite mesaje de apreciere şi de admiraţie. Poţi oferi buchete cu bujori iubitei sau membrelor feminine ale familiei tale, dar şi colegelor sau şefelor.

Buchete de crizanteme

Crizantema aduce cu sine mesajul sincerităţii, al adevărului şi al delicateţii. Atunci când vrei să arăţi cuiva că nutreşti sentimente sincere faţă de ea, fie de iubire, fie de apreciere, crizantemele sunt una dintre cele mai bune opţiuni. Coloritul acestora şi bogăţia petalelor te vor ajuta să creezi buchete spectaculoase, care să fie adevăraţi mesageri ai sentimentelor tale.

Buchete de crini

O floare cu adevărat imperială, crinul transmite respect şi o deosebită apreciere. Crinii sunt flori care pot fi oferite în contextul unor evenimente, deoarece frumuseţea acestora le dă de înţeles celor dragi cât de apreciaţi sunt. Crinii albi semnifică inocenţă, în vreme ce crinul roşu poate transmite sentimente de iubire şi de apreciere, dar o apreciere care poartă cu sine şi o încărcătură sentimentală.

Fiecare floare poate spune o poveste, aceasta fiind gravată în petalele, forma şi culorile sale. Alege cele mai frumoase buchete de flori pentru a le dărui celor dragi şi arată-le acestora cât de mult înseamnă pentru tine.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.