Pandemia de Coronavirus este o amenintare globala, astfel incat mentinerea si respectarea normelor sanitare este mai importanta decat oricand. Daca dezinfectarea poate fi facuta cu usurinta in mediul casnic, provocarile apar atunci cand este vorba de mediile cu trafic intens de persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Desi sunt in vigoare o multime de restrictii referitoare la accesul in locurile publice si private, institutiile care pun la dispozitie bunuri si servicii esentiale trebuie sa isi desfasoare activitatea in mod eficient si sigur. Astfel, in foarte multe domenii vitale de activitate, folosirea de dezinfectanti profesionali este o necesitate absoluta. Aceste produse au un efect rapid si garantat, prevenind raspandirea agentilor patogeni si diminuand riscul de contaminare biologica.

Ce ofera o gama de dezinfectanti profesionali?

In primul rand, aceste produse sunt de calitate superioara, iar calitatea, din punct de vedere sanitar, este definita de eficacitatea fiecarei substante de dezinfectare. Astfel, produsele profesionale de dezinfectare au o actiune confirmata de eliminare a anumitor agenti patogeni, acestia fiind impartiti pe clase. Tocmai de aceea, este necesar sa apelezi la produse profesionale cu rol de dezinfectare care pot acoperi o paleta larga de efecte, precum efectul bactericid, efect virucid, fungicid sau levuricid.

Daca vrei sa te bucuri de rezultate deosebite in urma dezinfectarii, trebuie sa stii ca site-ul dezinfectanti.ro pune la dispozitie solutii profesionale de dezinfectare produse, testate si autorizate in Romania. Astfel, eficienta acestora este confirmata de autoritatile competente, iar gama de dezinfectanti profesionali cuprinde atat solutii de dezinfectare a suprafetelor, cat si dezinfectanti pentru maini. 

Alaturi de gama de dezinfectanti profesionali, catalogul acestui mare producator cuprinde si produse dedicate curateniei si igienizarii. Acestea pot fi folosite cu succes atat pentru combaterea noului virus, cat si pentru a preveni si combate alte afectiuni cu transmitere directa sau indirecta.

Intrucat asigura un efect biocid garantat la fiecare utilizare, dezinfectantii profesionali din gama 5K sunt o alegere potrivita pentru orice spatiu tranzitat de persoane, fie ca este vorba de mediile casnice, profesionale sau comerciale. In cazul in care echipa ta inca desfasoara activitatea profesionala de la sediul firmei, cu siguranta doresti sa asiguri atat sanatatea intregului personal, cat si pe cea a eventualilor clienti, parteneri sau colaboratori care trec pragul institutiei. In acest sens, alegerea responsabila este intotdeauna folosirea unei game testate de dezinfectanti profesionali.

Cu toate ca politicile care vizeaza reglarea fluxului de persoane sunt destul de stricte in ultima perioada, se impun si metode suplimentare de precautie cu privire la masurile de igiena si sanitizare a spatiilor in cauza. Prin urmare, va trebui sa te asiguri ca atat echipa de lucru, cat si cei care tranziteaza spatiul respectiv au acces la toate mijloacele necesare pentru combaterea riscului de propagare a agentilor patogeni. Acestia, fie ca vorbim de bacterii, virusuri sau alte microorganisme, pot fi transmisi atat prin contact direct, de la un individ la altul, cat si indirect, de pe diverse suprafete.

Acesta este principalul motiv pentru care va trebui sa ai in vedere achizitionarea a doua produse distincte: dezinfectanti pentru maini si dezinfectanti pentru suprafete! Alege sa fii precaut si sa pui un accent deosebit pe siguranta spatiilor pe care le administrezi sau in care iti desfasori activitatea. Intra pe dezinfectanti.ro si descopera gama completa de produse 5K dedicata mentinerii unui mediu curat si sigur!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.