Little Prints este locul din care puteţi achiziţiona toate produsele necesare pentru a crea magie în viaţa copilaşilor, încă de la cea mai fragedă vârstă. Regăsiţi aici articole ce poartă semnătura Bibs, dar şi Mushie, printre altele, şi trebuie să ştiţi că acest magazin online a fost primul care a adus pe piaţa din România astfel de branduri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Încă de la primele zile de viaţă şi până la adolescenţă, dar şi după aceea, le purtaţi copiilor o grijă parcă nemaivăzută. Este firesc, este pur omenesc să se întâmple acest lucru şi să ştiţi că nu veţi rămâne nerăsplătiţi. Copiii cresc şi vă vor fi un sprijin. Însă până acolo mai aveţi de aşteptat. Little Prints va aşteaptă în mediul online cu o gamă selectă de produse ce va vor fi necesare pentru ca cei mici să se dezvolte corect şi în armonie.

Little Prints vă inspiră să învestiţi în calitate - găsiţi aici suzete semnate Bibs!

Procesul de acceptare al suzetei este unul cam pretenţios în sensul că nu toţi copiii se lasă păcăliţi, cel puţin cu clasicele suzete din comerţ. Little Prints este locul în care suzetele au o altă înfăţişare. Ele dispun de o formă specială ce imită foarte bine sânul mamei.

Asta înseamnă că cei mici le vor accepta fără probleme. Adio nopţi nedormite sau zile tensionate în care copiii nu vor să accepte sunt nicio formă suzeta. Cu cele de la Little Prints nu veţi mai trăi astfel de episoade.

Cât despre materialele folosite la confecţionare, trebuie să ştiţi că cele marca Bibs, regăsite în stocul de la Little Prints, se împart în două mari categorii: suzetele din silicon şi suzetele din latex. Trebuie neapărat menţionat că în compoziţia lor nu se regăsesc ftalaţi sau bisfenol A, compuşi consideraţi dăunători pentru corpul uman. Sunt astfel sigure de folosit la orice vârstă, în orice moment din zi sau din noapte.

Mai mult decât atât, Little Prints vă pune la dispoziţie atât suzete Bibs individuale, cât şi în set de câte două. Dacă accesaţi magazinul online, veţi observa că suzetele sunt împărţite pe 3 categorii: suzete pentru 0 luni, 6 luni şi peste 18 luni. Există şi variante de suzete cu inel fosforescent, mult mai uşor de găsit pe timpul nopţii, atunci când cei mici sunt agitaţi.

Pe cele pentru 0 luni le puteţi folosi cu încredere căci sunt sigure şi pot linişti somnul copiilor. Little Prints propune modele de suzete dintre cele mai atractive, prezentate pe o paletă vastă de nuanţe şi culori - un motiv în plus pentru a le achiziţiona, căci pot fi asortate la ţinuta de zi cu zi a celor mici.

Accesorii diverse pentru suzete, în oferta de la Little Prints

De la Little Prints, primul magazin oline ce a adus în România articolele semnate de Bibs şi Mushie, mai puteţi achiziţiona şi clip pentru suzete, protecţii pentru acestea, seturi complete de clip şi suzete, jucării dentiţie şi nu numai. Toată gama de articole este disponibilă online!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.