O şansă pentru Roznov. Aşa s-ar putea numi decizia deputatului PSD, Ciprian Şerban, care a răspuns chemării preşedintelui filialei PSD Neamţ, Ionel Arsene, de a intra în competiţia pentru primăria oraşului Roznov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Deputatul Ciprian Şerban este vicelider al grupului parlamentar al Partidului Social Democrat şi membru al Comisiei juridică, de disciplină şi imunităţi din Camera Deputaţilor.  Totodată, face parte din Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Estonia, Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Turcia şi Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Letonia.
 
La nivel naţional, miza acestor alegeri locale este una a schimbării, a modernizării, a concentrării pe rezolvarea problemelor sociale, concomitent cu sprijinirea mediului de afaceri si asigurarea unei dezvoltări economice sustenabile, într-o perioadă în care pandemia SARS-CoV-2 a adus provocări fără precedent în toate domeniile de activitate.  
 
Candidatura tânărului deputat la primăria Roznov, este văzută de electorat ca o şansă a oraşului de revitalizare, modernizare şi schimbare în bine a vieţii comunităţii, cu atât mai  mult cu cât experienţa parlamentară i-a arătat care sunt lipsurile comunităţii şi cum le poate rezolva. 
 
Programul deputatului Ciprian Şerban a fost construit pe schimbare, pe reînvierea unui oraş uitat în istorie. Unul dintre proiectele cu care va începe mandatul de primar va fi construirea unei cantine pentru elevii din Roznov, unde acestia să poată lua o masă caldă zilnic. 
 
Deputatul Şerban îşi propune să extindă reţeaua de gaze naturale în tot oraşul, să reabiliteze termic blocurile, să modernizeze şi să reabilitaze infrastructura rutieră, să reconstruiască piaţa din Roznov, stadionul şi parcul dendrologic din oraş, proiect care au putea introduce Roznovul în circuitul turistic nemţean.  
 
”Am foarte multe proiecte pentru Roznov, iar dacă roznovenii vor alege să îmi acorde încrederea lor pe următorii patru ani, le voi arăta cum se poate ca schimbarea să aducă o viaţă mai bună, mai uşoară, cu mai mult timp pentru familie şi mai puţin stres. Este timpul schimbării şi al construirii împreună pentru noi şi cei dragi nouă”, a declarat Ciprian Şerban.
 
Pentru a pune în practică programul, candidatul la Primăria Roznov şi-a ales o echipă tânără, entuziastă, care aşteaptă cu nerăbdare momentul începerii unei noi etape în viaţa oraşului Roznov.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.