Ceea ce face PSD în aceste zile este absolut revoltător. La adăpostul voturilor din Parlament şi din comisiile de specialitate, PSD muşamalizează tot ce s-a întâmplat în 10 august. În cârdăşie, liderii PSD, suspectaţi că s-au aflat în spatele comenzilor date Jandarmeriei şi acţiunilor violente din ziua protestului diasporei, întăresc şi mai tare ideea complicităţii lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ce s-a întâmplat astăzi în cadrul Comisiei de Apărare, când la propunerea senatorului Şerban Nicolae, au fost anulate audierile prefectului Speranţa Cliseru, a ministrului Carmen Dan şi a şefului Jandarmeriei, Laurenţiu Cazan, nu face altceva decât să ridice şi mai multe semne de întrebare referitor la comenzile date de membri PSD împotriva propriului popor.

Astăzi, românii aveau şansa să afle cine a ordonat Jandarmeriei să ia măsuri atât de dure împotriva protestatarilor.  ʺLa adăpostul votului, PSD a făcut ce ştie mai bine: să muşamalizeze orice acţiune care ar aduce lumină în tot ce s-a întâmplat în ziua protestelor. Este a doua oară când PSD recurge la astfel de tactici. Să nu uităm că PMP a solicitat înfiinţarea unei comisii de anchetă, respinsă tot de aceiaşi oameni care astăzi au vorbit de proceduri pe care nu le respectă decât atunci când le servesc propriul interes", a declarat vicepreşedintele PMP, deputatul Petru Movilă.

Vicepreşedinte PMP

Deputat Petru MOVILĂ

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.