Trei echipe din România vor evolua joi în prima manşă a turului doi preliminar din Conference League. Noua competiţie înfiinţată de UEFA reprezintă o şansă în plus pentru echipele noastre să ajungă în faza grupelor, după ce în ultimii ani accesul în Champions League a fost aproape imposibil, iar cel în Europa League tot mai dificil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În aceste condiţii, este de aşteptat ca Universitatea Craiova, Sepsi şi FCSB să trateze cu seriozitate maximă competiţia. Conference League le poate aduce în jur de 10 milioane de euro în cazul unui parcurs bun în grupe, dar le expune şi jucătorii în eventualitatea unor transferuri.

Din aceste motive şi nu numai, cluburile vor da totul în Conference League, iar cotele afişate de casele de pariuri online arată bine pentru formaţiile noastre.

Program meciuri şi ponturi pariuri

FK Laci vs. Universitatea Craiova: Pont - Victorie Craiova

Meciul tur este programat joi, de la ora 20:00, iar returul va avea loc peste o săptămână, de la ora 21:30.

Debutul în această competiţie o trimite pe Universitatea Craiova în Albania, acolo unde o va întâlni pe ocupanta locului 4 din sezonul precedent. FK Laci este o echipă fără individualităţi, care mizează pe forţa grupului.

A fost o prezenţă constantă în ultimii ani în tururile preliminare, însă nu a reuşit niciodată să ajungă în turul 3. Aşadar, un avantaj clar pentru Universitatea Craiova, la care se adaugă şi diferenţă de valoare dintre cele două echipe.

Oltenii au avut un start bun de sezon, cu succesul în Supercupa României şi cel din Liga 1 contra lui FC Argeş. Proiectul din Bănie continuă, iar echipa şi-a păstrat toţi jucătorii importanţi în această vară.

Conference League este o prioritate pentru ei, astfel că merită încercată cota de 2.07 oferită de Unibet pentru victoria Universităţii Craiova. Egalul are cota 3.40, la fel ca succesul gazdelor. Dacă trece de Laci, Craiova va juca în turul 3 preliminar contra lui Anderlecht.

 

Spartak Trnava vs. Sepsi OSK: Pont - Ambele marchează

 

Covăsnenii vor disputa primul meci din istorie în cupele europene joi, de la ora 20:00, în timp ce returul este programat pe 29 iulie, de la aceeaşi oră.

 

Echipa pregătită de Leo Grozavu a făcut paşi mici în faţă în ultimii ani, iar calificarea în Conference League a venit firesc. La prima participare în cupele europene, Sepsi va avea adversară o echipă obişnuită cu tururile preliminare din cupele europene.

 

Spartak Trnava este genul de echipă solidă, asemănătoare cu cea a lui Sepsi. Se anunţă a fi un duel echilibrat, drept dovadă stau cotele 1X2. Spartak are 2.60, egalul are 3.35, iar succesul are 2.65. Din acest motiv, cei pasionaţi de pariuri pot miza mai degrabă pe golurile marcate.

 

Iar cota de 1.77 oferită de Unibet pentru ca ambele echipe să înscrie este atractivă. Sepsi a punctat în ultimele opt deplasări, în timp ce Spartak Trnava are gol marcat în 9 din ultimele 10 meciuri de acasă.

 

 

FCSB vs. Şahtior Karagandy: Pont - FCSB Pauză/Final

 

Partida tur va avea loc joi, de la ora 21:30, în direct la ProTV, iar returul din Kazahstan este programat pe 29 iulie, de la ora 17:00.

 

FCSB a avut noroc la tragerea la sorţi şi singurul lucru negativ din confruntarea cu Şahtior Karagandy este deplasarea lungă ce va trebui făcută la meciul retur.

 

Tocmai din acest motiv, este de aşteptat ca FCSB să încerce să tranşeze calificarea încă din tur şi să atace în valuri încă din primele minute.

 

Sunt argumente suficiente ca FCSB să conducă de la pauză şi să câştige. Diferenţa de valoare este uriaşă, Karagandy fiind o echipă aflată pe locul 11 în clasamentul din Kazahstan, iar FCSB mereu pe primele locuri în Liga 1.

 

În plus, şi experienţa este de partea celor de la FCSB. Aşadar, cota de 1.70 oferită de Unibet este una care merită luată în calcul. Pentru cei care vor sa joace „la siguranţă”, FCSB are cota 1.27 pentru un succes în 90 de minute. Egalul are cota 5.75, iar succesul kazahilor are 10.00.

 

Cotele prezentate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.