Alegerea unui cadou potrivit pentru persoanele dragi poate fi dificila. Vrei sa iti surprinzi partenerul de viata cu un dar mai special si iesit din tipare?

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Opteaza pentru un fotoliu de masaj. Care sunt avantajele unui astfel de cadou? Fotoliul de masaj aduce o serie de beneficii importante pentru sanatatea celui care il foloseste.

Beneficii ale unui fotoliu de masaj 

Fie ca ne dorim un masaj de relaxare sau un tip de masaj cu proprietati terapeutice, un fotoliu de masaj poate satisface ambele dorinte. Fata de masajul clasic, realizat de un maseur, cel in scaunul de masaj este mult mai intens si mai eficient. Tehnologiile de care dispune un astfel de aparat sporesc calitatea miscarilor si ofera o senzatie de relaxare pentru fiecare parte a corpului. Astfel, corpul tau este relaxat din cap pana in picioare.

Un alt avantaj demn de luat in calcul al acestor tipuri de fotolii este ca poate fi folosit in timpul liber, acasa, poate chiar in timp ce citesti sau urmaresti un program TV. Nu mai este nevoie sa mergi pana la salon sau la cabinet si cu siguranta iti vei gasi timp sa te bucuri de 10-15 minute de masaj in fiecare zi.

Insa ce face, concret, acest tip de aparat pentru bunastarea starii noastre de sanatate? Iata, pe scurt, cateva dintre beneficiile pe care ni le confera folosirea unui fotoliu de masaj:

1.       Iti pune sangele in miscare

Cateva zeci de minute de masaj sunt suficiente pentru a stimula circulatia sanguina. Asta inseamna ca te vitalizezi si capeti energia necesara pentru a face fata activitatilor din timpul zilei. Incepe-ti ziua in fotoliul de masaj si incarca-ti bateriile.

2.       Scade riscul aparitiei problemelor de tensiune arteriala

Masajul realizat de un fotoliu de masaj profesional, cum sunt cele oferite de Komoder, scade riscul aparitiei problemelor de tensiune arteriala. Doar 5 minute de masaj sunt de ajuns ca sa regleze tensiunea arteriala a organismului si sa iti confere o senzatie generala de bine.

3.       Te ajuta sa scapi de tensiunea de la nivelul muschilor

Dispozitivele incorporate intr-un fotoliu de masaj stimuleaza punctele importante ale corpului, relaxandu-l. Foloseste-l seara inainte de a merge la culcare si vei avea un somn mult mai linistit.

Reduceri de iarna la fotoliile de masaj Komoder 

In sezonul rece, bucura-te de reducerile la fotoliile de masaj de la Komoder!

La Komoder beneficiezi de preturi avantajoase la diverse modele de fotolii de masaj fabricate de specialistii de la Panasonic, Inada, iRest, Rokol sau Tokuyo. Produsele oferite incorporeaza tehnologii de ultima generatie pentru ca tu sa ai parte de momente de rasfat in confortul propriei locuinte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.