Aceasta intrebare este printre primele pe care mirii le au in minte atunci cand se gandesc daca sa-si organizeze nunta la cort.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Raspunsul este, pe cat de simplu, pe atat de neasteptat: “Va arata asa cum va doriti!”.

Primind acest raspuns, imediat te gandesti ca in sfarsit exista o speranta ca nunta ta o sa arate exact asa cum ai visat, fara vesnicele probleme cromatice ale restaurantelor “modernizate” in culori total opuse temei nuntii tale. Aproape de fiecare data restaurantul sau sala de nunti pe care o poti alege sau pe care ai mai gasit-o libera, au in arhitectura lor, sau macar in cadrul finisajelor, ceva ce nu se potriveste sub nicio forma cu dorintele tale si mai grav, cu tema nuntii in sine. Fie ca vorbim de stalpi de sustinere care fragmenteaza sala, de ornamente arhitecturale chicioase, de pardoseala cu model dubios ori de “traditionala” mocheta rosie cu picatele aurii, ceva ceva tot nu iti place si nu se potriveste cu bleumarinul temei tale sau cu portocaliul florilor de pe mese…

Gusturile nu se discuta, cu atat mai putin nu se modifica sau adapteaza doar pentru ca “asa e sala noastra”.

Astfel, solutia salvatoare pentru oricine isi doreste o nunta fara compromisuri este sa inchirieze un cort de nunti.

Aici tavanul si peretii pot avea orice culoare, fie ca se foloseste iluminat arhitectural colorat fie ca se monteaza un drapaj interior de o alta culoare decat albul standard. In corturile de nunta nu exista stalpi interiori si toata lumea vede pe toata lumea si toti vad ringul de dans si trupa de muzica.  Poate cel mai important lucru la o locatie de nunti este sa nu stirbeasca sub nicio forma frumusetea nuntilor organizate acolo. Nunta la cort are succesul asigurat deoarece intreaga structura si decorurile ei se pot adapta usor si rapid cerintelor clientilor. Poti avea tematici dintre cele mai variate de la nunta “de toamna” – culori de pamant, paleta cromatica de galben si maro,  pana la nunta “la mare” – cu nuante de albastru si alb/gri. De fiecare data cortul pentru nunti va arata asa cum iti doresti. Pana si mocheta din cort poate fi orice culoare doresti, dar chiar si in varianta standard aceasta are o culoare neutra care sa se potriveasca oricarei tematici de nunta.

Majoritatea firmelor care fac inchirieri de corturi pentru nunta au inteles aceasta dorinta a clientilor de a nu le fi ingradite imaginatia si dorintele atunci cand vine vorba de decorul nuntii lor.

Sigur ca pentru a nu avea surpize neplacute e recomandat sa cauti firme de inchirieri corturi care au un portofoliu bogat si multi ani de experienta in piata. Asigura-te ca au site, galerie foto si mai ales ca fotografiile de acolo sunt ale firmei resprective, nu “imprumutate de pe net”. Cel putin in acest domeniu experienta se masoara in numar de evenimente realizate si mai ales in complexitatea acestora. Incearca sa identifici evenimente asemanatoare cu cel pe care il vrei pentru tine, macar ca directie si concept, pentru a te asigura ca se poate realiza si cerinta ta.

Firmele de profil care se respecta au personal dedicat pentru organizarea nuntii sau macar pentru realizarea temei in ceea ce priveste cortul pe care il pun la dispozitie. Aceste persoane trebuie sa gaseasca solutii pentru orice cerinta a ta, inclusiv sa iti spuna de ce un anume lucru nu se poate realiza si ce alternativa exista.

Nu te increde in asa numitele agentii de evenimente care isi pun ca titlu “cort ieftin” sau “nunta la cort ieftina” pentru ca s-ar putea sa aiba dreptate: sa iti ofere o nunta ieftina si chicioasa. Elimina imediat din lista de posibili furnizori firmele care au pe site poze luate de pe internet; e mult mai graitoare o fotografie facuta chiar si cu telefonul de la un eveniment organizat de tine decat o fotografie perfecta de la un eveniment organizat de altii. Si daca ai indoieli, intreaba direct daca pozele de pe site sunt de la evenimente organizate de ei, in functie de raspuns decizia iti apartine.

A, si ar mai fi ceva: cauta sugestiv “inchirieri corturi” pe net si vezi ce rezultate primesti – acolo sunt oamenii smart, cu experienta, care stiu sa organizeze bine si frumos. Daca sunt furnizori de corturi de nunta in pagina a doua de Google, lasa-i in pace, au si asa destul de munca la propria promovare.

Si totusi, daca mai aveti nedumeriri despre cum arata o nunta la cort, sunati la tel. 0727 89 39 29, va asiguram ca va raspunde un profesionist!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.