În varianta actuală a serviciilor variate şi disponibile pentru publicul larg, inclusiv cutiile poştale pot fi personalizate, alese în funcţie de preferinţe. Euromag este producător autohton care vă poate oferi o soluţie estetică şi practică a ceea ce înseamnă cutia poştală necesară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În portofoliul de la Euromag regăsim atât cutiile poştale individuale, pentru asociaţii de proprietari, cât şi pentru cei care locuiesc la casă. Pentru scările de bloc sunt recomandate cutiile poştale în modul, ce au dimensiuni variate, de la 4 până la 9 uşi.

Cum alegem cutia poştală

În principiu rezumăm acest obiect la simpla necesitate. Nu este însă de ignorat faptul că detaliile pot face o mare diferenţă. Astfel, gama de cutii postale disponibile la Euromag ar putea fi un punct de reper. Sunt realizate din tablă de 0,8 mm, vopsite în câmp electrostatic, ceea ce presupune o mai mare rezistenţă la factori diverse. Au decupaje ce permit să vizualizaţi şi fără să deschideţi cutia poştală, dacă există ceva în interior.

Deci ce aţi putea dori mai mult? Numerotarea este gratuită, iar pentru cei din Bucureşti şi Ilfov poate fi asigurat şi montajul.

Personalizarea a devenit un interes pentru public. În scările de bloc, chiar de cutiile poştale sunt alese în stil comun, acestea pot avea o notă diferenţiată faţă de alte scări de bloc. Pot fi alese culorile dorite, poate chiar un mix contrastant. Tipul de deschidere şi dimensiunea depind însă de cât spaţiu aveţi la dispoziţie şi câte cutii poştale sunt necesare.

Preţuri accesibile

Euromag încântă cu preţuri rezonabile. Acestea depind însă de preferinţele pe care fiecare le are. Aşadar, o estimare de cost vine după o analiză a schiţei tipului de cutie poştală dorită. Avantajul major există însă pentru că vorbim despre posibilitatea de a cumpăra direct de la producător.

Produsele vin la pachet şi cu o garanţie de 12 luni. În cazul defecţiunilor, tot aici puteţi găsi şi accesorii şi piese, de la yale la uşa de cutie poştală.

Cutia poştală, încă necesară

În vremurile actuale cutia poştală încă are utilitate. Nu este un aspect surprinzător că aceasta este şi un barometru pentru cei din jur - cutia poştală plină dă semne de bănuit cum că un locatar lipseşte de multă vreme de acasă. Avem cu toţii un senior căruia să ii purtăm grijă sau proprietari care sunt plecaţi în afara ţării.

Cutia poştală permite totuşi o mai bună organizare în ceea ce priveşte modul în care îşi primeşte fiecare proprietar corespondenţa. Faptul că încă nu există acces la tehnologie pentru toată lumea, faptul că încă este practicată varianta facturării de servicii, fac din aceste cutii poştale o necesitate. Pretenţiile au crescut însă în timp. Acum sunt dorite mai cu seamă modele compacte, rezistente şi de calitate, cu cel mult accesorizare prin numerotare.

Pentru că astfel de alegeri nu le facem prea des, pentru că în cazul locatarilor există şi o dependenţă de stil comun pentru cutiile poştale, alegerea o veţi face ţinând cont de părerea comună. Aveţi parte de consultanţă gratuită, posibilitatea de a beneficia de transport, montaj şi vopsire gratuite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.