Condiţiile speciale cer măsuri speciale, iar perioada pe care o traversăm ne determină să acordăm mai multă atenţie soluţiilor pentru menţinerea igienei spaţiului din baie.Vestea bună este că marile branduri, toate parte a portofoliului SensoDays.ro, vin cu tehnologiii sofisticate deja încorporate în produs şi propun soluţii moderne şi inovative pentru o curăţenie exceptională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Duravit HygieneGlaze 2.0 - un tratament special antibacterian încorporat în vasul de toaletă, potrivit pentru baia de acasă, dar şi pentru spitale, birouri sau săli de fitness

Folosirea constantă a soluţiilor dezinfectante este considerată prima linie în prevenţia contra virusurilor şi bacteriilor. Se poate face, însă, mai mult de atât. Duravit setează un nou standard în igienă şi curăţenie, cu tratamentul ceramic  HygieneGlaze 2.0. Vasul de toaletă care are deja încorporat un strat ceramic antibacterian distruge în maximum 24 de ore 99.9% dintre bacteriile şi germenii care persistă în zonele inaccesibile ale vaselor WC şi împiedică multiplicarea acestora.

Obiecte sanitare cu glazură specială – soluţii pentru igienizare care asigură o protecţie pe termen lung

Geberit sau Villeroy & Boch sunt doar două dintre brandurile de pe SensoDays care oferă această tehnologie inovatoare şi eficientă contra murdăriei, dar şi a virusurilor şi a bacteriilor. În plus, glazura specială asigură o suprafaţă netedă, neporoasă, uşor de îngrijit, durabilă şi rezistentă la zgârieturi.

Vase de toaletă cu tehnologii de spălare speciale – mai eficiente, mai inteligente şi mai silenţioase

Spălarea şi igienizarea optimă a vaselor de toaletă depind de forma, designul şi tehnologiile de spălare încorporate de marile companii din domeniu. Produsele RimLess Duravit, Aquablade de la Ideal Standard sau VClean de la Villeroy & Boch se regăsesc în oferta SensoDays şi promit o curăţare şi igienizare a peste 95% din suprafaţă.

Fiecare producător şi-a dezvoltat propria tehnologie diferită prin geometrie, aplicarea mecanicii fluidelor şi design, dar toate oferă o eficienţă maximă a spălării. Vasele de toaletă sunt uşor de curăţat şi igienizat, diminuându-se cu mult riscul de bacterii sau virusuri.

Sistemele de igienizat apa de toaletă şi de extragere a mirosului – noile soluţii care ajută la curăţenia băii 2.0

Geberit, regăsit şi el în oferta SensoDays, propune tehnologii inedite de curăţenie şi igienă. Geberit DuoFresh este un sistem complex care poate fi instalat pe rezervoarele încastrate.

Această tehnologie prevede ca sistemele de toaletă să poată fi echipate cu o inserţie pentru pastile odorizante pentru degajarea unui miros proaspăt, dar şi un modul de extracţie a mirosului. Mirosul neplăcut este extras direct prin conducta şi supapa de spălare, fiind purificat printr-un filtru fagure ceramic. Anumite modele au suplimentar şi o lumină de orientare LED pentru iluminare discretă pe timp de noapte.

Acestea sunt doar o parte a solutiilor SensoDays pentru siguranţa, curăţenia şi igiena băii sau a celorlalte camere ale casei. Consultanţii SensoDays vă aşteaptă pentru consultanţă gratuită, atât telefonic, cât şi în showroom-uri.

Aflat în topul preferinţelor românilor în materie de produse din zona Home Décor, SensoDays se regăseşte astăzi în peste 250.000 de case ale românilor, cu cel puţin un produs. Viziunea, inovaţia şi pasiunea pentru calitate au fost şi rămân valorile companiei cu o mulţime de oferte complexe pentru casă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.