Haina de blană nu este recomandată doar pentru doamnele care îşi doresc să strălucească la orice eveniment. Bărbaţii, în aceeaşi măsură, trebuie să arate impecabil şi să-şi scoată în evidenţă trăsăturile. Piesele din blană naturală sunt investiţii pe termen lung, care evocă extravaganţă şi în acelaşi timp rafinament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Însă, e important să le asortezi corespunzător pentru a obţine un outfit complet, dar şi pentru a-ţi sublinia personalitatea. Ţi-ai achiziţionat deja haine din blană bărbaţi, dar nu ştii cum să le combini în ţinute unicate? Rămâi până la final şi descoperă câteva surse de inspiraţie.

Paltoanele şi hainele de blană pentru bărbaţi

Poate cel mai important aspect pe care trebuie să îl iei în considerare atunci când alegi o haină de blană este felul în care este lucrată. E esenţial să fie confecţionată din materiale preţioase, să reziste la frig, dar şi să vină în completarea apariţiilor tale. Pentru majoritatea, este o piesă mult prea elegantă pentru a fi abordată la diverse evenimente. Însă, asortată corespunzător devine alegerea ideală pentru o întâlnire de afaceri sau o plimbare relaxantă prin oraş.

Iată doar câteva idei pe care le poţi pune în aplicare dacă vrei să întorci toate privirile şi să te simţi bine în pielea ta:

  • Paltoanele din blană arată de minune alături de un costum sofisticat. Alege o pereche de pantofi din piele naturală şi o cămaşă din materiale calitative. De asemenea, pentru un look mai casual, pot fi asortate cu blugi simpli şi un pulover din caşmir sau lână.
  • Geci cu glugă  - Pot fi combinate cu jeanşi şi bocanci, dacă stilul urban este cel care te caracterizează. Pentru un look mai relaxat, poţi integra inclusiv un hanorac şi pantaloni sport. Ai grijă, totuşi, la cromatică. Recomandat este să pui accent pe echilibru vizual şi să mixezi culori neutre precum bej, crem sau negru. O geacă din blană pentru bărbaţi în nuanţe intense este mai greu de asortat.
  • Cojoace din blană - Este o opţiune versatilă pe care o poţi aborda în diferite contexte. Spre exemplu, dacă mergi la birou poartă cojocul alături de o cămaşă şi o pereche de pantaloni din stofă. În schimb, dacă vrei să obţii o ţinută minimalistă, de weekend, alege un tricou uni şi pantaloni drepţi din denim, fără imprimeuri sau accesorii adăugate. 

Ce rol joacă blana naturală în ţinutele bărbăteşti?

Nu mai încape îndoială că blana naturală valorifică orice apariţie prin designul luxos şi rolul funcţional pe care îl îndeplineşte.

Printre avantajele pe care le oferă se numără:

  • Confort termic şi siguranţă - Blana naturală oferă o izolaţie excelentă împotriva frigului. Este călduroasă şi confortabilă, ceea ce înseamnă că poate fi purtată fără probleme în sezonul rece. Fibrele naturale păstrează aerul şi reduce riscul de pierdere a căldurii. De asemenea, răsfaţă pielea şi nu cauzează iritaţii sau alergii. Vei putea derula cu uşurinţă activităţi în aer liber, chiar şi pe timp de vreme rea.
  • Stil şi eleganţă - Un palton blană pentru bărbaţi iese în evidenţă în primul rând prin rafinamentul pe care îl inspiră. Se potriveşte atât pentru ocazii formale, cât şi pentru evenimente casual. Materialul preţios scoate din anonimat orice ţinută şi devine pata de culoare a ansamblului, tocmai datorită felului în care este lucrat. De asemenea, se mulează pe corp şi ascunde cu succes imperfecţiunile.
  • Accesorizare corectă - Detaliile sunt cele care fac diferenţa, mai ales atunci când vin în completarea aspectului general. Accesoriile de blană, cum ar fi căciulile, mănuşile sau fularele, pot adăuga un element de interes vizual în ţinutele bărbăteşti. Spre exemplu, mănuşile din blană arată perfect lângă un palton lung, dar nu uita de ochelarii de soare.

Hainele din blană pot fi abordate în diverse outfit-uri.

 

Trebuie doar să le accesorizezi corect şi să le porţi cu încredere - atitudinea face totul!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.