Toamna aduce stiluri mai potolite, mai puţin decolteu, mai puţine decupaje. După cum impune acest sezon, este timpul pentru o schimbare. Asta nu înseamnă însă că ţinutele trebuie să fie fade, fără personalitate. Ba dimpotrivă, mizând pe feminitate mai mult ca oricând, apariţia în cadrul unui eveniment elegant, formal este o provocare, o poveste despre cum să fii graţioasă şi in tendinţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ghidul unei alegeri inspirate

În mare parte când vine vorba de rochii de ocazie se distinge preocuparea pentru ce este în vogă. Totuşi, specialiştii spun că trebuie să existe o selecţie ce ţine cont mai degrabă de stilul şi personalitatea purtătoarei, ce se potriveşte cadrului şi nu în cele din urmă ce maschează cel mai bine anumite linii ale corpului.

O poveste destul de complicată ce pune într-o lumină de confuzie pe cele care urmează să îşi aleagă o ţinută de ocazie. De aceea ar fi bine să te gândeşti pe termen lung şi la cum rezumi întreaga poveste: când te vei vedea în fotografii cum vei reacţiona? Va fi rochia ta un element ţintă? În plus, poate că temperaturile de toamnă te vor intimida, de aceea trebuie să îţi găseşti alternative ale rochiilor decoltate, transparente, fluide, scurte etc.

Când vine vorba de culori nu există limite. Deşi printul floral spre exemplu a făcut furori vara aceasta, nu te opreşte nimeni în a alege acest tip de broderie sau material şi pentru o ţinută de ocazie potrivită toamna. Poţi alege nuanţe mai tari, intense, însă nu pământii. Fii veselă şi expresivă în ţinuta aleasă.

Ce porţi la o nuntă de toamnă 

Movul intens, o modă a acestui an, se potriveşte de minune în contextul tomnatic. Poţi încerca variantele de la DyFashion, rochia conică sau cu influenţe vintage, LaDonna sau Ary. Te poţi folosi şi de avantajul că acest ton se potriveşte oricui, fără să fie prea mult, fără să facă pe purtătoare să pară palidă.

De încercat rochiile din catifea. Practic se poate spune că începe sezonul acestora. Este un material elegant, rafinat, ce poate fi inclus în tipare de rochii dintre cele mai variate. Se va mula perfect pe corp, va scoate în evidenţă silueta şi îşi merită locul fruntaş în topul ţinutelor de ocazie.

Variantele de rochii din catifea de la DyFashion vin în stiluri simpliste. Însă astfel este scos în evidenţă materialul şi textura acestuia. În acest sens vei găsi edificatoare stilurile de rochii Moze din colecţia DyFashion.

Volănaşe şi materiale fluide – iată alte opţiuni de rochii pentru un eveniment de toamnă. Pot fi încercate astfel de ţinute de către cele care pot purta un plus de volum. Ţinuta va deveni una mai dinamică şi mai atractivă, pe măsură ce purtătoarea va defila, având în vedere mişcările suave scoase în evidenţă de materialele fluide.

Nu în cele din urmă merită amintită şi broderia. Aceasta este mereu o opţiune demnă de luat în seamă. Eleganţa acesteia este de necontestat şi în acelaşi timp clasică şi cum nu cunoaşte un termen limită în trendurile ce se perindă de la sezon la sezon şi de la an la an broderia poate fi o alegere bună pentru orice tip de rochie de ocazie, indiferent de anotimp.

Ţine cont că...

Toamna aceasta se poartă în continuare suprapunerile sau asocierile inedite de materiale şi elemente. Aşadar nu trebuie să te mire că în topul ţinutelor se vor regăsi propuneri de genul rochiei din dantelă, cu un voal ce îi acoperă parte din croi. Imprimeurile şi detaliile strălucitoare sau metalice sunt de asemenea apariţii inedite.

Menţine aceleaşi interese privind tipul de croi potrivit. În fapt nimeni nu te cunoaşte mai bine ca tine. Ar trebui să ştii deja pe ce părţi ale corpului mizezi pentru a scoate în evidenţă atuuri feminine şi ce să maschezi. Astfel, indiferent de trenduri trebuie să fii selectivă cu ceea ce îţi stă bine.

Nu în cele din urmă, menţine lista deschisă. O femeie nu are niciodată prea multe articole vestimentare şi mai ales prea multe rochii. Experimentează şi nu te limita la o rochie simplă sau una neagră, concepte deja clasice întâlnite la toate cele care se simt neinspirate şi doresc să rămână într-o zonă sigură şi confortabilă, spre a nu greşi cu alegerea unui stil.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.