Eşti pasionată de fotografie şi adori să fii în centrul atenţiei în timpul şedinţelor foto? Se apropie o sesiune de fotografie tomnatică, dar te confrunţi cu întrebarea clasică: "Cu ce ar trebui să mă îmbrac?". Ei bine, ai ajuns în locul potrivit. Acest articol îşi propune să te ajute să creezi o ţinută perfectă pentru sesiunea ta foto, să te ţină la curent cu culorile în tendinţă şi să te inspire să te simţi în largul tău în propriul corp. Aşadar, rămâi pe parcursul întregului articol pentru a afla mai multe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Uite cu ce trebuie să începi:

Gândeşte-te la locul în care vei merge

Începe prin a lua în considerare cadrul unde va avea loc şedinţa foto. Fie că este vorba de o pădure, un câmp sau un spaţiu interior, detaliile despre locaţie pot influenţa alegerea ţinutei tale. Nu subestima importanţa acestor aspecte organizatorice, deoarece ele te vor ajuta să-ţi conturezi o ţinută adecvată. De exemplu, dacă şedinţa foto va avea loc într-o cameră, un palton gros ar putea să nu fie alegerea potrivită, în timp ce, dacă te afli în mijlocul naturii, acesta ar putea fi o opţiune excelentă. Prin urmare, primul pas esenţial este să discuţi cu fotograful tău despre locaţia şi atmosfera evenimentului pentru a face alegerea corectă.

Gândeşte-te la o paletă de culori

În loc să te arunci direct în alegerea hainelor, experţii recomandă să începi prin a-ţi gândi o paletă de culori. Acest pas poate părea mai simplu, dar este esenţial pentru obţinerea unei ţinute perfecte. Dacă vrei să fii la modă şi să urmezi culorile recomandate, poţi lua în considerare nuanţe precum gri, verde sau bej. După ce ai ales două culori care se completează armonios, poţi trece la următoarea etapă.

Acordă atenţie piesei vestimentare pe care vrei să o evidenţiezi

Recunoaştem cu toţii că, în timpul unei şedinţe foto, există acea dorinţă de a le spune fotografilor să prindă mai multe cadre cu piesa vestimentară preferată, fie că e vorba de pălărie sau de alt obiect vestimentar special. Dacă ai o nouă achiziţie pe care o adori, cum ar fi o pereche de bocanci de damă din piele naturală, de la the5thelement.ro, ar trebui să te gândeşti cum poţi integra această piesă în ţinuta ta. În caz contrar, dacă vrei să pui în valoare alt element vestimentar, ia în considerare cu atenţie care ar putea fi acela. Astfel, eşti pe calea cea bună pentru a obţine o ţinută perfectă pentru sezonul toamnă.

Conturează-ţi ţinuta finală

După ce ai ales paleta de culori şi elementul pe care doreşti să-l scoţi în evidenţă, urmează partea în care ţinuta ta se conturează într-o ansamblu armonios. Iată câteva idei rapide, practice şi utile:

  • Optează pentru o rochie lejeră, asortată cu o pereche potrivită de cizme, un palton deschis la culoare şi o pălărie.
  • O altă opţiune ar fi blugii albaştri, combinaţi cu o cămaşă de toamnă cu mâneci bufante, o vestă, o pereche de ghete şi un lănţişor cu pandantiv.
  • Cea de-a treia variantă este o salopetă cowboy, completată de o pereche de bocanci, o geacă de blugi, dacă este necesar, o pălărie cowboy şi un coş de picnic în mână.

În concluzie, alegerea ta finală depinde de personalitatea ta şi de atmosfera pe care doreşti să o creeze şedinţa foto. Cu aceste idei, eşti pe calea cea bună pentru a avea o ţinută perfectă pentru şedinţa ta tomnatică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.