Fie că e toamnă, iarnă, sau primăvară, o jachetă potrivită este esenţială pentru a ne proteja în faţa frigului. Dar cum ştii care e jacheta perfectă pentru tine? Astăzi ne uităm împreună peste câteva criterii care să te ajute să o găseşti pe cea predestinată pentru tine!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

5 paşi care să te ajute să îţi alegi jacheta ideală pentru tine

1.         Mărimea

Chiar dacă poţi găsi un model superb, este foarte important să vină şi în mărimea adecvată ţie. Unele persoane, de exemplu, au dimensiuni care se află între mărimile standard ale producătorilor, şi atunci trebuie să petreacă puţin mai mult timp căutând modelul bun pentru ele. Niciodată nu trebuie să faci un compromis şi să alegi o haină care îţi este mai mică sau mai mare, în primul rând pentru că tot tu vei avea de suferit. Dacă este prea mică, te vei simţi inconfortabil. Dacă este prea mare, nu se mai aşează la fel de frumos pe tine.

2.         Stilul

Ca să poţi alege stilul potrivit, este important să te gândeşti la ce tip de activităţi ai tu în general. Eşti o persoană care merge des la munte sau practică sporturi de iarnă? Atunci o jachetă outdoor pentru damă de la Himalaya.ro este ideală pentru tine! Sau din contră, îţi place mai mult să stai în oraş şi să participi la diverse evenimente sociale? Atunci îndreaptă-te către o jachetă mai elegantă şi în culori de toamnă.

3.         Grosimea

Aici, depinde foarte mult de zona în care locuieşti. Dacă ştii că iernile în zona ta sunt deosebit de reci, atunci te poţi îndrepta către o jachetă foarte groasă. Dacă vremea variază, poţi alege una mai subţire şi te poţi încălzi după principiul straturilor de haine care te vor proteja de frig şi pe care le poţi da jos dacă îţi este prea cald. Ce e drept, una subţire poate fi versatilă şi o poţi folosi şi toamna sau primăvara, în funcţie de temperaturile de afară.

4.         Culoarea

Cel mai important în alegerea culorii este să ştii cu ce tip de culori îţi stă ţie bine. Dacă ai pielea foarte albă, s-ar putea să nu ţi se potrivească anumite nuanţe neon sau foarte palide, care ar fi potrivite cuiva cu pielea mai închisă. De asemenea, gândeşte-te şi la ce tip de accesorii vei purta cu jacheta. O haină foarte colorată poate fi temperată de nişte accesorii simple în alb şi negru.

5.         Materialul

Criteriile de care trebuie să ţii cont în alegerea materialului sunt: din nou, activităţile pe care le desfăşori; locurile unde vei purta jacheta; cât de comod vrei să te simţi în ea. După ce ai răspuns la aceste întrebări, vei putea vedea dacă ceea ce îţi trebuie este o jachetă din piele, din fâş,  velur sau fleece, de exemplu. Din fericire, piaţa este plină de opţiuni pentru toate gusturile, momentele şi situaţiile.

Aşadar, nu cumpăra impulsiv şi gândeşte-te bine înainte să alegi o jachetă care să te însoţească în zilele reci. Fii atentă la nevoile tale, probează, iar dacă comanzi online direct acasă, nu te teme să dai retur haina în caz că descoperi că aceasta nu ţi se potriveşte deloc. Spor la cumpărături!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.