Şi domnii pot avea un look extrem de rafinat în timpul sezonului rece! De la mănuşile din piele, la paltoanele din lână, căciulile chic, şi pantofii rafinaţi din piele groasă, perfecţi pentru a izola termic piciorul de vremea rece de afară – toate aceste piese, şi multe altele, se pot regăsi în artileria de iarnă a unui mascul seducător, ce înţelege rolul nemărginit al accesorilor stilate, şi cum acestea îi pot impacta, într-un mod extrem de pozitiv, imaginea în faţa doamnelor. Poate temperaturile reci tind să te intimideze în primă fază, atunci când alegi să scoţi timid nasul pe afară din casă, dar acestea nu ar trebui să fie o piedică definitivă în ceea ce priveşte conturarea unui stil vestimentar elegant şi extrem de chic, şi iarna aceasta!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Află care sunt cele 3 accesorii ce nu ar trebui să lipsească din garderoba ta, iarna aceasta, dacă te consideri un bărbat stilat şi preocupat de modă:

Paltoanele lungi din lână

Nu numai că arată extrem de bine în orice ţinute le-ai combina, dar sunt şi extrem de spectaculoase, şi au caracteristica de a îmbrăca orice siluetă la perfecţie. Alege să oferi o şansă unei astfel de piese în garderoba ta, pe timpul sezonului rece, şi ai să vezi că nu vei regreta! Stilul elegant se învaţă, iar chiar dacă la început s-ar putea să fii intimidat de aparentele cerinţe riguroase ale acestui mod de a te îmbrăca, în timp poţi realiza cât de multe ai în comun cu acest fel de a-ţi crea ţinute spectaculoase, şi cu manierele ce vin la pachet cu acestea.

Fularele

Nu numai că au o utilitate evidentă de natură termică, dar sunt şi extrem de chic şi potrive în orice zi decizi să ieşi din casă. Alege gama din secţiunea celor de pe site-ul monarchformen.ro de fulare pentru bărbaţi, şi ai să vezi cum cea mai simplă piesă, poate crea cel mai de succes efect! Printr-un astfel de accesoriu, poţi schimba o ţinută banală, compusă dintr-o cămaşă simplă, şi o pereche de jeans, într-una extrem de stilată, ce are capacitatea de a întoarce ochii tuturor doamnelor.

Sacourile

Vremea rece este, fără doar şi poate, cea mai potrivită atunci când vine vorba de sacouri! Combinaţiile de sacouri şi cămăşi, ori malete groase de lână, au menirea de a fermeca privirile celor din jur, şi de a atrage toate complimentele de partea ta. Acordă mai mult credit acestei piese în sezonul rece, şi ai să observi cum perspectiva ta asupra acestui articol vestimentar se îmbunătăţeşte în timp!

Cine ştie, poate vara viitoare te vei surpinde purtând o astfel de piesă într-un material mai uşor, precum inul?  Lasă-ţi opţiunile deschise atunci când vine vorba de felul în care te îmbraci, şi bucură-te de inedit, de fiecare dată când acesta îţi apare în drum!

Stilul ne defineşte personalitatea fiecăruia dintre noi, şi ne face să avem mai multă încredere în forţele proprii. Investeşte în ceea ce este important pentru tine, şi bucură-te de fiecare moment în care te simţi atrăgător!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.