Pentru a ajuta un site web să se situeze într-o poziţie bună în clasamentul Google, merită să te gândeşti la schimbarea strategiilor SEO sau aplicarea unor strategii noi, mult mai eficiente. Specialiştii în domeniu recomandă următoarele strategii:

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

1.Implementarea conţinutului de calitate

Implementarea articolelor de mare calitate atrage, deci este o condiţie a creşterii în clasamentul Google. Ideea este să realizaţi articole care au un conţinut lung, bine aprofundat şi de calitate. Publicaţi mai rar, dar mereu articole mai bune şi veţi obţine mai multe avantaje decât dacă publicaţi mai des, articole cu un conţinut mai slab.

SEO bun nu reprezintă doar un clasament, este vorba şi de căutări corecte. Prin urmare, este indicată folosirea multor cuvinte-cheie pentru a avea un conţinut de bună calitate, care să atragă. În plus, astfel puteţi primi un răspuns la ceea ce caută utilizatorii, ce anume este mai interesant pentru ei.

2. Anularea link-urilor nedorite

În ultimii ani s-a observat faptul că link-urile de feedback au fost un element important al poziţionării SEO. Link-urile de feedback sunt cele care conduc la plasarea site-urilor în TOP. Nu toate link-urile sunt bune, de aceea trebuie analizate toate link-urile de feedback şi apoi trebuie comparate în termeni de calitate. Link-urile de pe site trebuie să fie relevante pentru domeniul respectiv, din punct de vedere contextual link-urile bine poziţionate pot genera trafic pe un site web.

Pentru a îmbunătăţi poziţia pe Google ştergeţi link-urile nedorite. Cu cât sunt mai multe link-uri nedorite cu atât mai greu va creşte traficul către site-ul web.

3.      Folosirea protocolului securizat HTTPS

Pentru a proteja datele şi informaţiile personale ale utilizatorilor, Google a început să determine site-urile să treacă la conexiuni sigure. Un site securizat, difuzat pe HTTPS, este mai sigur. Utilizatorii se aşteaptă să utilizeze cât mai multe site-uri într-un mod sigur şi confidenţial. Prin urmare, dacă doriţi să vă protejaţi conexiunile la site, indiferent de ce conţinut are acesta, trebuie să utilizaţi HTTPS.

Prin folosirea protocolului securizat HTTPS site-urile pot obţine rezultate mai bune privind creşterea traficului. Aşa s-a întâmplat cu mulţi clienţi care au trecut la HTTPS. Spre exemplu o companie de software a înregistrat o creştere a traficului cu peste 175%, iar un client cu afacere de tip eCommerce, a avut o creştere a traficului cu 35%.

4.      Aplicarea tehnologiilor moderne

Pentru a obţine un serviciu de creare site web în conformitate cu cele mai recente standarde trebuie să apelaţi la programatori HTML5 cum sunt specialiştii de pe site-ul https://scdesign.ro/ care au o experienţă de peste 6 ani în acest domeniu şi un număr de peste 500 de proiecte finalizate cu succes. Ei oferă servicii complete de Creare Site Prezentare şi Creare Site Web Profesional. Acestea sunt realizate la cele mai înalte standarde şi folosesc tehnologii din domeniul CSS3, HTML5, Java Script, PHP, MySQL.

Toate site-urile realizate de aceşti programatori sunt valide HTML5 şi respectă standardele înalte W3C. Ei tratează amiabil fiecare client în parte, discută cu el despre cerinţele sale cu privire la site, design, funcţionalitate, apoi se ocupă de faza de proiectare, de procesul de design, scrierea codului, realizarea funcţiilor, publicarea unui site-web competitiv pe Internet. Pe baza unui contract se garantează rezultatele SEO On-Page, corectitudinea codului sursă, viteza de încărcare şi rezultatele de performanţă.

Programatorii HTML5 sunt specialişti în programarea HTML, ultima versiune. Acesta a adus posibilităţi uriaşe în zona vizuală, adăugarea unor elemente grafice, a unor elemente multimedia, opţiuni avansate care fac site-urile mai atractive. Prin HTML site-urile funcţionează corect şi uşor în diferite browsere şi platforme. Prin urmare a fost îmbunătăţit suportul unui standard de browsere: Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome şi altele.

3.Implicarea în reţelele de socializare

Reţelele de socializare pot ajuta SEO, pot influenţa creşterea site-urilor web şi diferite mărci să obţină prezenţă online şi mai mult trafic la fel cum o fac şi motoarele de căutare. Milioane de utilizatori din toată lumea se conectează la reţelele sociale, chiar de mai multe ori pe zi, pentru a vedea ce mai publică prietenii, ce ştiri mai apar pe anumite pagini de prezentare şi deci aceştia pot declanşa campanii de marketing distribuind conţinut important într-un ritm rapid.

Cele mai populare reţele de socializare sunt Facebook, Twitter şi YouTube.

Mărcile în general vor să fie prezentate în social media pentru a stabili relaţii cu clienţii, pentru a-şi prezenta afacerea şi a-şi face reclamă. În acest fel se construieşte o comunitate activă, durabilă, iar aşa utilizatorii care sunt fani pot deveni clienţi obişnuiţi. Informaţiile publicate în social media îi conving să meargă la site-ul companiei şi chiar să facă o achiziţie de produse comercializate de aceasta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.