Exista momente in viata cand intervine o situatie neprevazuta si ai nevoie de un imprumut cat mai repede posibil, pe care sa-l obtii cu usurinta in timp util. Primul lucru la care te gandesti este, cel mai probabil, sa apelezi la un prieten sau la o banca. Varianta initiala, desi ti se poate parea cea mai la indemana, se dovedeste in final ca nefiind o solutie viabila.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De cele mai multe ori, prietenii fie nu dispun de intreaga suma de care ai tu nevoie, in limita posibilitatilor tale de returnare a banilor, fie te pot imprumuta numai pe o perioada prea scurta – pana la urmatorul tau salariu, de pilda. In al doilea caz, te lovesti de proceduri complicate care necesita timp si impun conditii bancare greu de indeplinit.

Practic, trebuie sa mergi la diferite banci, sa completezi tot felul de formulare si sa prezinti numeroase acte, riscand ca pana la urma sa nu primesti un raspuns pozitiv. In plus, acest demers anevoios implica deseori sa te invoiesti de la serviciu sau sa-ti intrerupi activitatile casnice, fara rezultat.

Toate acestea inseamna complicatii si pierdere de vreme, cand tu de fapt ai nevoie de un imprumut pentru care sa aplici simplu si rapid. Ce poti face intr-o astfel de situatie? Apeleaza la o institutie financiara nebancara, precum Provident! Aceasta companie remarcabila in sectorul IFN-urilor nu numai ca iti poate oferi banii de care ai nevoie in maximum 48 de ore, ci ti-i si va aduce acasa. Cum este posibil? Afla in cele ce urmeaza!

Pentru a obtine cat mai eficient un imprumut de la Provident, acceseaza site-ul companiei si completeaza online formularul de aplicare. In cel mai scurt timp, vei fi contactat telefonic de catre un reprezentant. Transmite-i acestuia ca doresti gestionarea creditului la domiciliu si stabiliti impreuna detaliile aferente. Serviciul de gestionare la domiciliu este optional si auxiliar, contra cost.

Avantajul major al acestui serviciu consta in faptul ca nu vei fi nevoit sa te deplasezi de acasa pentru a intra in posesia sumei de bani dorite, indiferent de valoarea acesteia. Cu alte cuvinte, cel mult in doua zile de la solicitarea ta, un reprezentant de vanzari va veni la adresa indicata de tine pentru a te ajuta sa completezi documentele necesare si pentru a-ti inmana banii de care ai atata nevoie. Ulterior, acesta te va vizita periodic la domiciliu, saptamanal sau lunar, pentru colectarea ratelor, in functie de tipul de imprumut pentru care optezi: Standard sau STAR.

Conditiile de acordare a unui credit Provident sunt minime. Iata ce criterii simple trebuie sa indeplinesti, fara a necesita garanti sau garantii:

- persoana majora cu cetatenie romana;

- venit fix minim de 300 Lei/luna dovedibil, in cazul imprumutului Standard (pana la 20.000 Lei);

- adresa de domiciliu/resedinta pe teritoriul Romaniei;

- numar de telefon valabil.

In plus, pentru ca totul sa fie si mai simplu pentru tine, pe site-ul Provident ai la dispozitie un simulator online de credit!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.