Chirurgia estetică rezolvă acum mai toate problemele pe care le putem avea cu privire la aspectul fizic. Chiar dacă aparent pare un moft, intervenţiile de acest gen sunt complexe pentru că atrag cu sine şi efecte psihologice. Implantul de păr spre exemplu - sună ca măsură disperată, dar în fond nu putem înţelege nivelul de frustrare al pacienţilor ce au început de chelie decât dacă experimentăm pe cont propriu un astfel de caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pierderea timpurie şi din diverse motive a podoabei capilare nu are remediu, din păcate. Aşa se face că bărbaţii ajung să aibă chelie la vârste timpurii. Problema nu este doar despre acest aspect, ci faptul că pierderea părului apare pe porţiuni mici, pe alocuri, nu cu uniformitate. O rezolvare în acest sens este procedura de implant de par.

În ce constă implantul de păr

Există tehnici diferite. Recomandarea specialiştilor de la clinica Dr. Felix Hair Implant se referă la tehnica Q-FUE, cu mult mai avantajoasă în ceea ce priveşte recuperarea şi rezultatul final. Concret, în timpul procedurii vor fi recoltate grafturile, reprezentând rădăcinile de păr, din zona occipitală. Atenţie, nu va presupune tăiere, tehnica Q-FUE fiind mai puţin invazivă. Manual, fiecare fir va fi extras. Pacientul este anesteziat, aşadar nu va resimţi durere.

Firele de păr vor fi ulterior implantate în locurile cu probleme. Din nou vorbim despre muncă manuală, ceea ce va permite medicului specialist să implanteze în unghiul dorit. Rezultatul? Recuperare uşoară, rapidă, fără cicatrici, iar zonele unde a fost implantat păr efectul este natural.

Candidatul perfect

În prima fază, este nevoie de un consult de specialitate. Indiferent de locaţia pacientului, poate fi solicitată şi consultaţia online. Această etapă stabileşte pentru pacient ce este nevoie. Candidatul poate fi femeie sau bărbat.

Înainte de intervenţia în sine sunt realizate conform protoculului medical o serie de investigaţii şi analize premergătoare oricărei operaţii. Nu va conta vârsta, implantul de păr fiind tocmai soluţia pentru cei care, contrar vârstei, au pierdere de păr ce ii îmbătrâneşte şi le creează frustrări.

Cât costă o astfel de intervenţie la clinica de prestigiu Dr. Felix Hair Implant

Costurile unei intervenţii depind în primul rând de cazul concret al pacientului, de cât păr rămas are şi cât de extinse sunt zonele unde vor fi implantate firele de păr. Dar fiind că toată procedura este manuală, se şi explică costurile.

Intervenţia realizată în cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant înseamnă totodată şi confort pentru pacient, medici ultraspecializati şi standarde de top privind serviciile medicale.

Costurile unei astfel de intervenţii pot fi acoperite şi în sistem de rate. Despre acest aspect pacienţii discută ulterior unui consult de specialitate cu reprezentanţii clinicii. Cert este că nu trebuie să existe un impediment aici, mai ales că aceasta este şi singura cale de a redobândi podoaba capilară.

Pro şi contra implantului de păr

Nu există aspecte defavorizante ale implantului de păr. Este totuşi nevoie de explicaţii şi înţelegere a procedurii pentru a depăşi teama, frica şi poate grija faţă de costuri. De altfel rezultatele vorbesc de la sine. Nu putem da timpul înapoi la perioada în care podoaba capilară era completă şi sănătoasă, dar putem recâştiga acest aspect prin procedura de implant de păr, utilizând tehnica Q-FUE propusă de dr. Felix Popescu.

Ce pledează în favoarea acestei intervenţii constă în primul rând în schimbarea radicală - diferenţa în aspectul podoabei capilare înainte şi după nu are grad de comparaţie. Atenţie însă, nu necesită îngrijire specială părul implantat. Acesta creşte natural, cu aspect pe măsură. Aspectul în sine al persoanei este întinerit şi o dată cu această schimbare intervine şi o stare de bine, mai multă siguranţă şi încredere de sine. Doar cine trece prin frustrări legate de aspectul fizic înţelege că la un moment dat şi viaţa socială este afectată. Ca diferenţă, când există probleme de genul căderii părului până la goluri vizibile în păr nu prea sunt metode de a stopa sau masca.

Dr. Felix Hair Implant - contact

Cei interesaţi de procedură, cum se desfăşoară, preţuri şi alte detalii pot lua contact cu specialiştii direct din cadrul paginii oficiale, www.drfelixhairimplant.ro. Opţional, pot verifica pagina de blog sau conturile pe reţelele sociale, pentru a descoperi şi din rândul vedetelor cine recomandă această intervenţie, cazuri reale şi fotografii înainte şi după. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.