Toamna se apropie cu pasi repezi, ceea ce inseamna ca usor, usor vom inlocui imbracamintea de vara, hainele subtiri si vaporoase cu unele ceva mai groase. Desi poate pare putin mai complicat sa asortezi hainele mai groase, aceasta schimbare nu reprezinta o piedica in realizarea outfiturilor reusite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Daca te regasesti printre persoanele preocupate de aspectul lor fizic, chiar si cand temperaturile sunt intr-o continua scadere, acest articol este pentru tine!

Iata trei pasi simpli, dar eficienti prin care garderoba ta va tine pasul cu tine!

Sortarea hainelor

Inceputurile nu sunt intotdeauna prietenoase, astfel ca ne ferim de acest pas, desi este extrem de important. Asadar, trebuie sa iti rupi putin din timpul tau, sa iti gasesti motivatia necesara si sa scoti toate obiectele vestimentare din dulap. Cea mai utila metoda prin care poti usura procesul este sa imparti hainele in doua categorii, vara si primavara, respectiv toamna si iarna. Cele varatice vor fi depozitate cu grija in afara dressingului pentru a crea mai mult spatiu hainelor groase ce automat ocupa mai mult loc.

Selectarea pieselor vestimentare ce vor ramane in dressing

Odata ramase in vedere doar hainele potrivite sezonului, putem incepe repartizarea acestora. Categoriile se pot imparti in: haine in regula, ce nu au nevoie de modificari, obiecte vestimentare carora le sunt necesare mici retusuri si piese mult prea uzate pentru a mai putea fi purtate. Intr-un final ar trebui sa ramai cu doua mari categorii: cele pe care le pastrezi si cele pe care nu le mai pastrezi. Focusul se indreapta, desigur, pe prima categorie.

Pasul urmator consta in alegerea pieselor pe care inca le mai poti integra in tinute. Este inutil sa pastrezi un obiect vestimentar ce nu se potriveste deloc cu restul garderobei tale. Un alt aspect foarte important este stilul vestimentar in care te simti cel mai confortabil. Piesele ce nu corespund acelui stil cel mai probabil nu vor fi purtate, astfel fiind nefolositoarea, ocupand loc fara rost.

Reînnoirea garderobei

Dupa pasul precedent vei putea observa cum dressingul tau s-a golit inimaginabil. Tot ce ai de facut acum este sa analizezi hainele ramase, sa identifici ce obiecte vestimentare iti lipsesc si nu in ultimul rand sa completezi golurile. De regula, accesoriile si incaltamintea ne dau mari batai de cap. In tinutele de toamna deja vorbim despre un alt tip de incaltaminte si anume ghete, cizme si botine. Comparativ cu imbracamintea, acestea sunt prezente intr-un numar mult mai mic si desigur trebuie sa se asorteze cu cat mai multe piese din colectia ta. Fara indoiala, culorile neutre sau nonculorile sunt integrate cu usurinta in orice outfit. Astfel de incaltaminte, pentru toate gusturile, poti gasi pe Adona.ro, magazin online cu produse vestimentare.

In vremurile acestea, notiunea de “tinuta” este cunoscută de toata lumea si reprezinta un subiect de interes pentru toate generatiile. Ai nevoie de un produs? Nu este necesar sa depui prea mult efort. Internetul iti pune la dispozitie o varietate din care doar trebuie sa alegi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.