Tehnologiile de ultima ora au adus cu sine tot felul de transformari in viata oamenilor, chiar si atunci cand vine vorba despre materialul potrivit pentru pardoseala locuintei lor. Desi in comert exista o varietate larga de astfel de materiale moderne, cu numeroase avantaje, totusi, multi proprietari aleg in continuare sa decoreze cu ajutorul pardoselii din lemn masiv, aceasta ramanand un indice al luxului si bunului gust.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Specialistii recomanda la randul lor lemnul masiv pentru ca, spun ei, este mult mai avantajos, mai ales daca se tine cont de faptul ca se potrivesc perfect oricarui decor, ca rezista excelent trecerii timpului sau ca reuseste sa imbunatateasca viata membrilor familiei, scutind-o de aparitia alergiilor sau a diferitelor boli ale aparatului respirator. Daca esti interesat de montarea unei dusumele din lemn de stejar cerceteaza cu atentie oferta bogata a site-ului Valprestparchet.ro si opteaza pentru dimensiunile si tipul de montaj pe care ti le doresti.

Iata cum poti sa-ti imbunatatesti vizual si functional locuinte cu ajutorul pardoselii din lemn!

●       Pentru cei care se gandesc la amenajarea locuintei intr-un anumit stil, este foarte bine de stiut faptul ca pardoseala din lemn reuseste cu succes sa se muleze pe orice idee, indiferent ca este vorba despre stilul modern sau despre cel traditional. Lemnul ofera eleganta, frumusete si farmec din belsug, contribuind decisiv la realizarea unei atmosfere calduroase, intime, de acasa. De asemenea, pardoseala din lemn imbunatateste aspectul general al decorurilor si pieselor de mobilier, armonizandu-le excelent;

●       Pardoseala din lemn se intretine foarte bine in timp. Rezista la diferiti factori de mediu si nu necesita o intretinere speciala, ca in cazul altor tipuri de dusumele. Chiar daca se va zgaria sau pata, pardoseala din lemn poate fi refacuta rapid si usor, printr-o cosmetizare inteligenta, ce poate fi realizata nu doar de catre un specialist, ci chiar de catre proprietarul locuintei. Astfel, cu un efort minim de intretinere se poate folosi o perioada indelungata, pastrandu-si frumusetea nealterata. Un aspect important, ce trebuie precizat, este faptul ca dusumeaua din lemn poate sa fie raschetata si tratata de foarte multe ori de-a lungul anilor;

●       In comert exista diferite culori si nuante, astfel incat proprietarul va avea de unde sa aleaga ceea ce ii place si ce se potriveste cu stilul de amenajare ales. Unicitatea si originalitatea merg impreuna cu dusumeaua din lemn, calitatile si caracteristicile acestui material duc la obtinerea unui tipar aparte, imposibil de a fi reprodus, de altfel. Lemnul masiv este placut, atragand atentia imediat celor care trec pragul casei;

●       Pardoseala din lemn masiv este eco, prietenoasa cu mediul inconjurator, pentru ca poate fi folosita pe o perioada lunga de timp, putand fi reciclata si remontata, ceea ce inseamna ca se reduce cantitate de lemn aflata in exploatare. In plus, este prietenoasa si cu sanatatea familiei, pentru ca nu va adaposti alergenii nocivi, asa cum o fac linoleumul si imitatiile din plastic.

In concluzie, daca vrei sa traiesti mult mai bine in interiorul locuintei, monteaza dusumea din lemn pentru numeroasele sale avantaje: nu colecteaza alergeni, ofera casei un aspect elegant, rafinat, frumos, este usor de intretinut si dureaza mult, chiar si zeci de ani, este disponibila in diferite modele si texturi, fiind prietenoasa cu mediul. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.