Există rochia perfectă făcută pentru tine? Fiecare femeie visează, probabil, să aibă rochii frumoase în garderobă pentru fiecare ocazie care se poate ivi. Rochii de seară, rochii de zi, rochii de ocazie, rochii largi sau mulate, există atât de multe modele de rochii din care poţi alege... Însă nu poţi face alegerea potrivită decât într-un singur fel: cunoscându-ţi morfologia, formele corpului, respectiv preferinţele legate de design, aspect sau culoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O siluetă mai degrabă dreptunghiulară, alungită, una clepsidră, o siluetă piramidă sau piramidă inversată, opt sau rotundă, vei găsi cu siguranţă rochia ideală pentru fiecare ocazie, rochia care îţi va pune în evidenţă corpul şi te va ajuta să arăţi extrem de bine. Între atâtea modele de rochii lungi, rochii scurte, rochii fluide, rochii mulate, rochii fără bretele, rochii drepte sau altele, nu poţi decât să fii fericită! Iată cum poţi alege forma potrivită a rochiei tale pentru a arăta bine şi pentru a te simţi bine în ceea ce porţi, indiferent de ocazie.

Ce model de rochie este potrivit pentru morfologii în formă de X?

Cu o astfel de siluetă ai ocazia de a alege din oricare dintre modelele de rochii existente pe piaţă. Sau din aproape toate – poţi alege unul dintre modelele de rochii mulate, o rochie teacă sau una peplum, o rochie fără bretele sau una plină... Nu ezita să mergi pe materiale care să aducă volum siluetei tale. Îndrăzneşte să foloseşti culori strălucitoare, ţesături strălucitoare, modele, volane...şi vei fi mai mult decât îmbrăcată, pur şi simplu, adecvat. Vei reuşi să obţii o ţinută stilată în care te vei putea simţi specială.

Ce model de rochie este potrivit pentru morfologii în formă de H?

O rochie în stilul empire îţi va sublinia silueta. Aceasta este strânsă imediat sub piept, având o croială regală, de prinţesă, scopul ei fiind de a-ţi pune în evidenţă decolteul şi de a da iluzia unei talii marcate.

Tot pentru o morfologie în formă de H poţi opta şi pentru o rochie trapez sau wrap pe care o poţi accesoriza cu o curea în zona şoldurilor.

Ce model de rochie este potrivit pentru morfologii în formă de O?

Că vrei să îţi evidenţiezi formele curbate sau că vrei să le ascunzi, rochia este articolul vestimentar perfect pe care îl poţi alege. Poţi alege un model monocrom cu un croi drept, o rochie dintr-un material fluid care oferă senzaţia de alungire şi care îţi subţiază silueta. De asemenea, pentru această morfologie poţi alege o rochie empire sau o rochie cămaşă cu curea. Pentru a-ţi pune în evidenţă decolteul frumos, alege un model de rochie cu decolteul în V, în U sau cu decolteu pătrat.

Ce model de rochie este potrivit pentru morfologii în formă de V?

Dacă corpul tău are o asemenea formă, atunci ideală este evidenţierea picioarelor. Pentru a face acest lucru, poţi alege o rochie asimetrică sau cu fante. În ceea ce priveşte rochiile peplum, acestea vor fi ideale pentru a crea o impresie de volum în zona şoldurilor sau a feselor. Pe de altă parte, este indicat să eviţi rochiile fără bretele şi cele cu gâtul ţestoasă sau cele cu volane în zona umerilor, pentru că ar atrage atenţia în acest mod şi ar oferi iluzia unor umeri laţi.

Ce model de rochie este potrivit pentru morfologii în formă de A?

Pentru a-ţi evidenţia silueta în cazul în care morfologia corpului tău este de tip A, pariază pe rochiile model trapez sau skater. Preferă întotdeauna materialele fluide care nu marchează formele şi care au scopul de a oferi o notă de lejeritate ţinutei. Alege modele care să atragă atenţia asupra bustului, aşa cum sunt rochiile cu decolteu în V, cele tip barcă sau rochiile prevăzute cu mâneci cu volane.

Ce model de rochie este potrivit pentru morfologii în formă de 8?

Dacă morfologia ta este de tip 8, atunci alegerile pe care le poţi face sunt numeroase. Acest tip de morfologie îţi permite să alegi dintr-o gamă largă de rochii. Poţi alege rochii mulate dintr-un material fluid care oferă siluetei o eleganţă deosebită şi un aer lejer sau poţi alege dintre modelele de rochii de tip wrap-over, skater sau teacă, cu un marcaj semnificativ în talie. Nu uita că pentru a obţine efectul de talie marcată, poţi adăuga o curea lată în talie.

Toate aceste informaţii te vor ajuta să faci alegerea corectă a rochiei, dar nu uita că acesta nu este singurul criteriu de selecţie. Este important să ţii cont, de asemenea, de ocazia cu care vei purta rochia respectivă, de culoarea sau materialul preferat, de design sau de alte aspecte de acest fel. Rochia perfectă poate fi uşor de găsit dacă îţi defineşti, înainte de toate, preferinţele sau nevoile pe care le ai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.