Mereu pe fugă, fără timp şi aproape întotdeauna prins cu treabă?! Trăieşte sănătos şi transformă vitaminele în cei mai buni prieteni, pentru că toamna aceasta a sosit vremea să ‘’ Fii Super TU’’ alături de Tefal!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Renunţă la mâncărurile nesănătoase şi adoptă un stil de viaţă echilibrat! Fie că preferi juice-uri, smoothie-uri, supe, sosuri sau piureuri, fiecare supererou are nevoie de vitalitate şi energie extrase din fructe şi legume. Tefal îţi este alături în această transformare cu produse inovatoare: blendere, storcătoare de fructe şi legume sau mixere verticale.

Acceptă provocarea, „FII SUPER TU” şi Tefal te premiază!

Spune-ne cum eşti şi Tefal îţi spune cum te poţi transforma în cea mai bună versiune a ta. Completează quiz-ul, https://supertu.tefal.ro/quiz, arată-le prietenilor rezultatul, provoacă-i la test şi poţi câştiga un premiu de la Tefal!

Fresh, easy and smooth! A sosit timpul să îţi schimbi rutina zilnică, să renunţi la covrigii sau pateurile care, deşi delicioase, nu sunt deloc recomandate dacă vrei să adopţi un stil de viaţă echilibrat. Tu ce alegi?

Like it fresh? Dă start dimineţilor cu gama de storcătoare de la Tefal. Cu acestea poţi obţine tot ce este mai bun din fructe şi legume. Alături de Tefal redescoperă aroma sucurilor preparate în casă, indiferent dacă le savurezi în timpul liber sau le iei cu tine la birou.

The easy mix – pasează fructe şi legume doar în câteva clipe şi savurează o varietate infinită de super porţii de energie. Datorită mixerelor verticale, te poţi bucura de plăcerea de a găti preparatele favorite cu un efort minim!

Dacă blenderele sunt un must have în lista ta de shopping, noua gamă de blendere de la Tefal sunt ideale pentru doza ta zilnică de energie. Smoothie-uri, milkshake-uri, supe şi sosuri, choose your favorite!

Make it simple with Jamila Cuisine

Şi dacă prietenii tăi au venit în vizită neanunţaţi, pune-i la treaba - daţi play tutorial-ului Jamilei, lăsaţi-vă inspiraţi de cele mai iubite reţete şi transformaţi-vă în cei mai tari Supereroi. Ai nevoie doar de 200 de grame de afine, 2 mere, 1 sfeclă mare şi 1 lămâie, iar rezultatul final va fi exact pe gustul invitaţilor! Live fresh and be Super YOU!

Despre Tefal:

Tefal, ingeniozitate acasă

De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate şi sănătoase, cu rezultate garantate. De la vase de gătit la aparate electrice şi de călcat, Tefal oferă soluţii inovatoare şi practice pentru a-ţi face viaţa mai uşoară şi pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine şi pentru cei dragi.
Pentru mai multe informaţii, vizitează www.tefal.ro sau  www.facebook.com/TefalRomania.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.