Rowenta te invită alături de prietenele tale în Salonul Fetelor – o campanie promoţională desfăşurată la nivel naţional, în perioada 13 octombrie – 31 decembrie 2016, în care te poţi înscrie dacă achiziţionezi orice perie rotativă din gama Rowenta Brush Activ’.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Surprizele sunt pe măsura produsului, sofisticate şi în pas cu cerinţele vieţii urbane, în era digitală. Odată ce ţi-ai completat trusa de înfrumuseţare cu o perie Rowenta Brush Activ’ şi te-ai înscris pe salonulfetelor.ro, ai şansa să câştigi, săptămânal, unul din cele două vouchere Marionnaud, fiecare în valoare de 500 lei, sau marele premiu – un iPhone 7 cu selfie stick.

Rowenta Brush Activ’ Nano Smart - stilistul tău haute coiffure

Dacă alegerea ta se îndreaptă spre modelul Rowenta Brush Activ’ Nano Smart, vei avea alături cea mai eficientă şi compactă perie rotativă, echipată cu tehnologii avansate. Peria are rotaţie automată şi acţiune simultană de styling şi uscare, asigurând rezultate profesionale, în confortul casei tale. Ţi-o vei dori nu doar pentru performanţele sale, dar şi pentru că este uşor de transportat şi depozitat, datorită designului simplu şi ergonomic.

Rowenta Brush Activ’ Nano Smart netezeşte firele rebele şi anulează efectul de “electrizare”, prin acţiunea generatorului de ioni negativi încorporat, care reduce energia statică şi tendinţa de încreţire a părului. Produsul dispune, de asemenea, şi de un sistem îmbunătăţit de uscare ce asigură o distribuire optimă a aerului pe toată suprafaţa periei.

Avantajele Rowenta Brush Activ’ Nano Smart nu se opresc aici: cele două tipuri de perii - de 50 mm si 30 mm - pe care le poţi alterna în funcţie de lungimea părului sau de tipul coafurii dorite, şi setările adaptabile pentru viteză şi temperatură fac din acest model alegerea ideală.

Gama de perii Rowenta Brush Activ’ e disponibilă în magazinele partenere - marile reţele de electro-retail, hypermarketuri şi magazinele online.

Pentru mai multe detalii despre promoţia naţională Salonul Fetelor, accesează www.salonulfetelor.ro şi www.rowenta.ro.

 

***

 

Despre Rowenta

 

Rowenta a luat naştere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflaţi în căutarea produselor de înaltă performanţă, uşor de folosit şi cu design funcţional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gama largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling şi epilatoare, la aspiratoare şi produse pentru îngrijirea ţesăturilor, create din respect pentru consumator şi mediul înconjurător.

Pentru mai multe informaţii accesaţi:

www.rowenta.ro / https://www.facebook.com/RowentaRomania/ #rowentabrushactiv   

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.