Cu siguranta ziua nuntii tale este un moment la care visai inca de cand erai mica. Acesta este un eveniment pe care orice fetita si-l imagineaza inca de cand incepe sa asculte povestile pe care i le citesc parintii sau sa urmareasca primele filme cu printese de la Disney.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Daca ti-ai gasit alesul inimii si este pregatita sa faci pasul cel mare si sa pornesti la „drum” alaturi de acesta, ziua nuntii nu trebuie sa fie altfel decat perfecta! Acestea fiind zise, trebuie admis ca stresul organizarii unui astfel de eveniment poate fi coplesitor pentru oricine.

Chiar daca exista responsabilitati pe care le poti delega altcuiva, alegerea rochiei de mireasa este un aspect pe care doar tu il poti indeplini. Desi este recomandat sa ai pe cineva care sa te sfatuiasca, decizia finala iti apartine in totalitate.

Care sunt cele mai cautate rochii de mireasa? Sirena, printesa sau 2 in 1?

Cele mai populare modele sunt reprezentate de rochii de mireasa sirena sau de cele tip printesa. Varianta pe care o alegi este extrem de importanta din moment ce rochia pe care o vei purta este cea la care te vei intoarce de fiecare data cand privesti pozele din ziua nuntii.

Totodata, trebuie amintit ca exista si rochii 2 in 1, cu trena detasabila. Astfel, atunci cand aceasta din urma este indepartata, rochia ta de printesa sa va transforma intr-una de sirena. Gasesti toate aceste variante in colectia Essa Lian.

Tot aici, ai posibilitatea de a crea propria rochie de mireasa de la zero cu ajutorul designerilor renumiti si a croitorilor cu experienta. Pe scurt, indiferent cum iti imaginezi ca vei arata in cea mai frumoasa zi din viata ta, visul tau poate deveni realitate!

Pentru femeile moderne si sofisticate, alegerea unei rochii de mireasa sirena este cea mai buna solutie!

Chiar daca rochiile tip printesa te fac sa te simti ca traiesti o poveste, multe persoane considera ca acestea sunt o solutie usor demodata si prefera sa opteze pentru cele de sirena. In cazul in care te intereseaza un astfel de model, singurul aspect de care trebuie sa tii cont este ca acestea iti vor sublinia silueta.

Optand pentru rochii de mireasa sirena, talia ta va fi pusa in valoare, iar tu vei arata irezistibil. In acelasi timp, corsetul iti va evidentia bustul, gatul si umerii, ceea ce te va avantaja enorm. In functie de preferintele tale, poti opta pentru o rochie cu bretele sau una fara. Prima le este recomandata mireselor care considera ca au umerii lasati sau gatul prea scurt. Astfel de accesorii sunt menite sa mascheze defectele si sa accentueze atuurile.

Posibilitatea de a personaliza si a modifica rochia aleasa se datoreaza credintei pe care este bazat brandul Essa Lian. Acesta considera ca fiecare femeie merita sa se simta frumoasa in propria piele. Chiar daca poarta rochii de mireasa sirena, printesa sau 2 in 1, in ziua nuntii, oricine trebuie sa simta ca este cea mai frumoasa si cea mai fericita femeie din lume.

Nu in ultimul rand, nu uita ca cel mai mult conteaza cum te simti si cat de fericita esti cu alegerea facuta. Indiferent de ce porti, cum te machiezi sau cum iti aranjezi parul, nimic nu te va face sa arati mai bine in pozele de la nunta decat zambetul sincer care iti va lumina tot chipul!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.