O prima tabara pentru cel mic reprezinta o distantare temporara fata de parinti, lucru ce le determina pe mămici sa se focuseze foarte mult pe bagaj in speranta ca acesta nu va duce lipsa de nimic. Include-l si pe cel mic in tot acest proces, pentru a stii cu exactitate ce are in bagaj si unde sunt amplasate. Te vei simti mult mai linistita daca esti convinsa ca i-ai asigurat micutului tot ce-i trebuie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iata cateva dintre lucrurile pe care trebuie sa le aiba cel mic in bagaj!

Îmbrăcăminte şi încălţăminte corespunzătoare

In ceea ce priveste vestimentatia celui mic exista cateva criterii de care trebuie sa tii cont. Printre acestea se numara zona in care isi va petrece tabara, temperaturile din acea perioada si nu in ultimul rand activitatile pe care le va desfasura. Daca urmeaza ca cel mic sa fie cazat intr-o zona de munte trebuie sa ii asiguri o pereche de bocanci, haine mai grosute, si implicit o geaca. Pe langa acestea, va avea nevoie si de haine mai subtiri in cazul in care temperaturi vor fi mai blande decat v-ati fi asteptat. In schimb, daca tabara are loc la mare, asigura-i suficiente costume de baie, o pereche de slapi, palarie, ochelari de soare si bineinteles protectie solara. De asemenea, pijamalele nu trebuie sa lipseasca din geamantanul copilului tau.

Bani suficienţi

Indiferent ca ii vor fi sau nu necesari acestia, copilul trebuie sa aiba o suma de bani la el pentru orice eventualitate. Suma difera in functie de tabara, caci intrarile in muzee, la anumite obiecte turistice si asa mai departe pot fi sau nu incluse in pretul taberei. In aceeasi ordine de idei se poate intampla si cu mesele de pe parcursul zilelor petrecuta in tabara. In plus, copiii vor dori sa cumpere suveniruri pentru a le pastra amintire, fiindu-le astfel necesari banii de buzunar. De asemenea, acestia pot poposi la o terasa pentru a servi o bautura si a manca ceva.

Utilităţi

Mobilul este singurul mijloc de comunicare, motiv pentru care nu trebuie sa-i lipseasca din bagaj. La randul lui, incarcatorul face parte din aceasta poveste, intrucat bateria telefonului nu are o viata infinita. De asemenea, ai putea sa-i vâri in bagajul celui mic un aparat foto instant de pe Altex.ro, pentru a surprinde momentele frumoase pe care le va trai departe de casa. Asigura-te ca cel mic va avea si rezerve de hartie foto instant.

Articole de igiena

Indiferent ca tabara va dura numai cateva zile sau se va intinde pe o perioada mai lunga, copilului tau nu trebuie sa-i lipseasca produsele de igiena personala. Lista este destul de lunga, dar i-ai putea usura bagajul celui mic apeland la recipiente mici pe care le vei detimita cu etichete. Asadar, periuta si pasta de dinti, gelul de dus, samponul, cateva betisoare igienice de urechi, deodorantul ar fi cele mai importante articole pe care trebuie sa le aiba in bagaj.

Alte lucruri utile

In semn de precautie, cateva medicamente de durere de cap, de stomac sau de gat poate ii vor fi de folos. De asemenea, un pachet de plasturi nu incurca cu nimic, intrucat in tabere, copiii merg destul de mult si sunt predispusi la bataturi.

Acestea fiind spuse, piticul tau va avea strictul necesar pentru zilele petrecute in tabara. Inainte de a pleca, instruieste-l pentru a nu fi luat prin surprindere de vreo posibila situatie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.