Contabuc, cu sediul în Bucureşti, este una dintre firmele reper de contabilitate pentru publicul român. Anii îndelungaţi de experienţă pe această piaţă de profil fac din Contabuc un exemplu despre ceea ce înseamnă cu adevărat profesionalism, rapiditate, organizare optimă şi alte asemenea calităţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru că atât personalele fizice autorizate, cât şi IMM-urile şi chiar firmele mari au nevoie de o firmă de contabilitate şi expertiză contabilă a apărut Contabuc cu ale sale servicii de top. Se pare că nimeni nu poate ţine mai bine evidenţa într-o societate decât o firmă înclinată exclusiv pe tot ce înseamnă contabilitate şi expertiză contabilă. Până la urmă, vorbim de servicii esenţiale chiar din prima zi de existenţă a unei firme pe piaţă, deci calitatea lor trebuie să fie de 100%.

Cele trei servicii de bază oferite de Contabuc

Contabuc, firma de contabilitate din Bucureşti, oferă pentru publicul interesat trei tipuri de servicii esenţiale. Vorbim de serviciile de contabilitate ce vin la pachet cu consultanţa adaptată în funcţie de afacere, serviciile de resurse umane (salarizare şi expertiză în legislaţia muncii), dar şi serviciile de fiscalitate (maximizarea profitului prin minimizarea taxelor şi impozitelor).

Fiecare serviciu în parte este oferit şi tratat cu maximum de profesionalism. Experţii ce formează echipa de contabilitate de la Contabuc deţin certificarea oferită de Uniunea Naţională a Lichidatorilor din România, ACCA, Camera Auditorilor din România, Camera Consultanţilor Fiscali din România şi nu doar atât.

Eficienţa este cheia succesului şi la Contabuc. Experţii ce formează echipa Contabuc dau dovadă de eficienţă şi totodată de profesionalism atunci când vine vorba de rezolvarea tuturor problemelor din sfera economică. Tot aici, sub semnul profesionalismului deplin, intră şi serviciile manageriale.

Prin ce ies în evidenţă serviciile de la Contabuc

Serviciile de contabilitate pe care Contabuc le oferă cuprind raportările lunare, trimestiale, semestriale sau anuale, după caz. În plus, documentele primare, dar şi cele justificative sunt completate sub atenta îndrumare a experţilor de la Contabuc. În plus, raportul lunar de activitate, dar şi expertizele contabile şi opiniile de specialitate fac parte din ceea ce înseamnă servicii de contabilitate oferite de experţi în domeniu.

Serviciile de resurse umane oferite de Contabuc sunt caracterizate în primă fază de diversitate. Calculul retribuţiilor lunare nete, dar şi calculul şi chiar întocmirea documentelor de plată a contribuţiilor salariale fac parte din acest pachet de servicii, alături de întocmirea contractelor de muncă, a actelor adiţionale şi nu doar atât. Mai multe detalii regăsesc cei interesaţi dintre în cadrul site-ului oficial contabuc.ro.

Serviciile de fiscalitate oferite de echipa de experţi de la Contabuc sunt axate pe reglarea situaţiei pe plătitor la ANAF, calcului obligaţiilor de plată, consultanţă în vederea optimizării corecte a taxelor şi nu doat atât. Din nou, lista completă de servicii este disponibilă în cadrul site-ului oficial.

Contabuc îşi are sediul la C A Rosetti 17 - clădirea Regus Business Center în Bucureşti. Pentru mai multe detalii privind serviciile, cei interesaţi sunt invitaţi să viziteze site-ul oficial sau pot suna la unul dintre numerele de telefon: 0725 150 284/0767 684 806. De asemenea, pot lua legătura cu cei de la Contabuc şi prin e-mail: office@contabuc.ro. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.