Comanda Online EOOD, retailerul care deţine site-urile teleshoponline.ro si sculestern.ro, a vândut din 2012 şi până în prezent peste 1.000.000 de produse în România, printre cele mai vândute fiind sculele si uneltele de bricolaj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Retailerul online propune produse şi accesorii inovative pentru amenajarea şi întreţinerea casei şi aparate pentru îngrijire personală, pe care le comercializează în România, dar şi în ţările vecine, precum Ungaria şi Bulgaria.

 

Comanda Online EOOD vine cu o gamă variată de produse de calitate, atractive şi utile într-o gospodărie, care provin din mai multe ţări, ca de exemplu Polonia, Ungaria, Bulgaria, China şi România.

 

“În urma unui research în care am analizat ce produse caută consumatorii şi care sunt necesităţile acestora, am identificat aceste nişe şi am ales să ne axăm pe ele. Aşadar, vindem preponderent scule, unelte şi alte produse de bricolaj, produse de bucătărie şi menaj, aparate de masaj şi de îngrijire personală, dar la mare căutare sunt şi gadget-urile”, spune Tudor Sorin, General Manager.

 

Obiectivele pentru a doua jumătate a acestui an, dar şi pentru 2018 sunt: suplimentarea portofoliului de produse cu noutăţi, creşterea vânzărilor prin fidelizarea clienţilor deja existenţi şi atragerea de clienţi noi. De asemenea, retailerul online care vinde pe site-urile teleshoponline.ro si sculestern.ro, are în plan extinderea la nivel european şi creşterea vizibilităţii în România, Ungaria şi Bulgaria, toate aceste pieţe fiind foarte atrăgătoare.

 

În ceea ce priveşte poziţionarea, compania pune accent pe preţuri convenabile şi produse de calitate, făcând accesibile clienţilor tendinţele pieţei.

 

“Ne aflăm pe o piaţă extrem de competitivă, în creştere rapidă. Consumatorul este din ce în ce mai informat şi exigent şi ne dorim să fim cât mai aproape de cei care optează pentru produsele noastre. Venim cu o ofertă de mărci naţionale şi internaţionale, cu preţuri adaptate consumatorilor şi astfel ne pliem nevoilor clienţilor”, declară Tudor Sorin, General Manager.

 

Efortul şi resursele alocate dezvoltării unui business în domeniul online sunt considerabile, reprezentanţii EOOD Comanda Online preocupându-se constant de imbunătăţirea serviciilor astfel încât tot procesul de la achiziţie online până la livrare să fie unul simplu, transparent, prietenos şi rapid.  

 

“Am ajuns la peste 1.000.000 de clienţi în România şi primim zilnic feedback-uri pozitive din partea acestora. Tot ei ne recomandă mai departe apropiaţilor, ceea ce ne bucură foarte tare. Încercăm să comunicăm permanent cu furnizorii şi partenerii noştri astfel încât produsele să fie livrate în mod corespunzător şi updatăm constant site-urile din portofoliul nostru.

 

Satisfacţiile sunt pe măsură, dar şi provocările sunt pe măsură. De exemplu, de curând am întâmpinat o situaţie mai puţin plăcută. Au existat anumite sesizări la Centrul European al Consumatorilor (EEC) cu referire la garanţiile produselor distribuite de noi. Dintr-o eroare de comunicare nu am fost informaţi cu privire la aceste reclamaţii şi s-au vehiculat pe internet informaţii eronate la adresa companiei noastre. Bineînţeles, ne-am implicat şi am rezolvat rapid problemele sesizate. Le recomandăm clienţilor noştri să ne contacteze direct ori de câte ori au nelămuriri sau probleme cu comenzile sau produsele livrate, astfel încât să soluţionăm eficient orice situaţie, iar ei să se bucure de produsele dorite”, completează Tudor Sorin.

 

 

* Toate produsele comercializate de Comanda Online EOOD prin site-urile teleshoponline.ro si sculestern.ro au garanţie 24 de luni, oferită de producator-importator. Toate produsele pot fi returnate în 14 zile cu condiţia ca acestea să nu fie folosite. În ceea ce priveşte produsele uzate, acestea intră în service conform celor menţionate în certificatul de garanţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.