Este inceput de an si asa cum suntem obisnuit noile colectii de ceasuri, haine, Bijuterii etc apar, iar noi vrem sa aflam de fiecare in parte, si sa incepem sa ne alegem noile achizitii pentru noul an, ca doar asa de bine ne simtim cand anul nou ne gaseste si pe noi inoiti din cap pana in picioare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Asadar va informam ca in materie de ceasuri guess Romania va pune la disopozitie colectiile de ceasuri, din primavara acestui an Pop Sugar, ce prezinta o varietate mare de modele de unde va puteti alege unul si pentru dumneavoastra.

In mare parte ceasurile din aceasta colectie Pop Sugar sunt viu colorate, si prezinta un design aparte sau sunt accesorizate cu diferite pietre semipretioase, dar nu va alarmati daca va doriti un ceas mai elegant si simplu pe site-ul nostrum gasiti si ceasuri de o simplitate coplesitoare ce ies in evidenta prin acuratetea modelului si simplitatea designului ce il face a fi remarcat. Deasemenea gasiti atat ceasuri cu curea din piele cat si ceasuri cu curea bratara.

Pentru ca primavara se apropie va propun sa aruncati o privire peste lista ceasurilor din colectia Pop Sugar GUESS.

Pe site-ul official, si nu numai, gasiti si ceasuri barbatesti ce cu siguranta va v-a atrage atentia, asadar nu va ramane decat sa dati o fuga prin magazine sau daca sunteti mai comozi sa accesati site-ul official Guess si sa va alegeti unul dintre ceasuri.

Ceasurile de la GUESS Romania le puteti gasi atat in magazinele din mall-uri ca: Be in Time, Splend’or, B&B Collection, Sabrini, Edifice dar si online pe site-ul oficial al distribuitorului autorizat de ceasuri guess in Romania Ceasmania.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.