Ai început anul cu rezoluţii îndrăzneţe: să ai o dietă echilibrată, să zâmbeşti mai mult, să fii în formă! Dorinţe uşor de atins prin voinţă, perseverenţă şi aliaţii potriviţi! Obţine rapid boost-ul de energie şi aportul maxim de vitamine cu profesioniştii dietelor sănătoase de la Tefal!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tehnologie performantă, silenţiozitate şi un plus de vitamine şi minerale - îţi prezentăm noua generaţie de storcătoare prin presare la rece de la Tefal!  

 

Infiny Juice, storcătorul inteligent de la Tefal, foloseşte tehnologia de presare la rece prin care sucul obţinut păstrează  nutrienţii, vitaminele şi fibrele din fructe sau legume. Ingredientele sunt stoarse şi împinse uşor spre filtru de o spirală, care se roteşte încet (82 rpm), reducând la minimum reacţiile oxidative. Datorită melcului cu rotaţie lentă, obţii cu până la de două ori mai mult suc, de două ori mai mulţi antioxidanţi şi cu 25% mai multă vitamina C, comparativ cu sucul obţinut folosind storcătoarele centrifugale.

 

În plus, cele două recipiente, unul pentru a colecta sucul şi unul pentru a colecta pulpa uscată, pot fi curăţate extrem de uşor şi rapid. O simplă clătire este suficientă între două preparări!

 

Înfruntă frigul de afară şi prepară-ţi cea mai cool reţetă a sezonului: zmeură, portocale şi struguri, pentru un aport imbatabil de vitamina C şi antioxidanti, un adevărat elixir pentru sistemul tău imunitar!

 

Preparate perfect omogene cu blenderul Tefal Mastermix!

 

Preparate sănătoase şi aromate? Cu blenderul Tefal Mastermix le poţi avea într-o clipă! Tehnologia sa Tripl’Ax combină şase lame din inox pentru a obţine de fiecare dată rezultate incontestabile de mixare.

Piureurile şi supele sunt perfect omogenizate prin efectul ciclonic creat de cele două lame zimţate orientate în sus, iar cele două lame ascuţite orientate în jos garantează că nicio bucată nu rămâne pe fundul recipientului. Poţi zdrobi toate tipurile de ingrediente, chiar şi cuburi de gheaţă, datorită celor două lame orizontale. Prin simpla apăsare a unui buton te bucuri de un smoothie proaspăt sau de gheaţă fin zdrobită. Pentru curăţare, apasă butonul Auto Clean, iar blenderul va alterna treptele de viteză pentru a curăţa automat aparatul.

Cu Tefal ai mereu la îndemână toate variantele de fresh-uri din fructe, piureuri de legume, milkshake-uri şi supe de casă, energizante şi sănătoase, pe care ţi le-ai propus în programul de detoxifiere şi vitaminizare a organismului. Trebuie doar să apeşi un buton, să aştepti câteva secunde şi te poţi bucura deja de varianta perfectă a preparatului dorit.

Acum nu mai ai nicio scuză să nu îţi respecţi rezoluţia noului an: un stil de viaţă sănătos şi echilibrat!

 

Despre Tefal®:

Tefal, ingeniozitate acasă

De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate şi sănătoase, cu rezultate garantate. De la vase de gătit la aparate electrice şi de călcat, Tefal oferă soluţii inovatoare şi practice pentru a-ţi face viaţa mai uşoară şi pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine şi pentru cei dragi.

Pentru mai multe informaţii, vizitează www.tefal.ro sau  www.facebook.com/TefalRomania.

 

Contact PR:

Ruxandra Vasile, Managing Partner | Pure Media Solutions

Tel. 0736.616.600 ruxandra.vasile@puremedia.ro

 

Contact Groupe SEB:

Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager | Groupe SEB

Tel. 0751.079.873 gvelicu@groupeseb.com

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.