Vă prezentăm cele mai apreciate 5 jocuri de păcănele, care pot fi practicare în anul 2021 la cazinourile online licenţiate la Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele 5 sloturi au fost aşezate într-o ordine aleatorie, întrucât nu ar fi exact să definim că un anume joc este cel mai bun, mai ales că mulţi dintre pasionaţii de păcănele îndrăgesc mai multe dintre aceste jocuri.

Starburst

Acest joc lansat de NetEnt este foarte similar cu producţia celor de la Novomatic, Power Stars, cu care jucătorii români sunt familiarizaţi din sălile de jocuri. Spre deosebire de Power Stars, Starburst nu include fructe printre simboluri, ci diamante de diferite culori, însă cele mai valoroase simboluri sunt BAR şi şeptarii. Se poate paria pe 1-10 linii (miza minimă per linie fiind de doar 0.05 lei), iar câştigurile pot fi obţinute atât de la dreapta la stânga, cât şi de la stânga la dreapta.

Deşi jocul nu oferă clasicele speciale cu runde bonus, steluţele au rol de WILD, care se extinde pe întreaga rolă pe care apare şi care, totodată, acordă o reînvârtire gratuită, pe parcursul căreia coloana transformată în WILD rămâne fixă. Se pot obţine cel mult 3 reînvârtiri consecutive, în care cele 3 role din mijloc să fie umplute de steluţe.

Book of Ra

Exploratorul care merge în căutarea comorilor din Egiptul Antic, inspirat după filmul Mumia, i-a captivat pe cei mai mulţi dintre amatorii de păcănele din România şi nu numai. Producţia celor de la GreenTube, aflată sub umbrela grupului Novomatic, se remarcă, în primul rând, prin speciala care este declanşată în momentul în care apar cel puţin 3 cărţi la sfârşitul unei rotiri. Se vor acorda 10 rotiri gratuite cu multiplicator x2, în care unul dintre simboluri, ales aleatoriu, va deveni WILD şi de fiecare dată când va fi afişat, va transformat întreaga rolă în WILD.

Book of Ra este un joc destul de volatil, în sensul că poate să nu plătească mai nimic o serie lungă de rotiri, dar se poate întâmpla să acorde şi câştiguri consistente, mai ales atunci când jucătorul prinde o specială în care simbolul exploratorului devine WILD. Miza minimă este de doar 0.1 lei!

Sweet Bonanza

Pragmatic play a lansat în 27 iunie 2019 un joc care avea să devină un preferat al domnişoarelor şi doamnelor. Asemănarea cu Candy Crush Saga este deseori făcută, tocmai pentru că simbolurile din Sweet Bonanza sunt reprezentate prin dulciuri şi fructe. Formatul jocului este unul modern, cu 6 role şi 5 linii.

Pe lângă plata de până la x100 pentru Lollipop Scatter, după fiecare rotire câştigătoare, funcţia Tumble face ca toate simbolurile de pe liniile câştigătoare să explodeze, făcând loc unor noi simboluri care vor umple acele spaţii, ca la clasicul joc de tetris. În plus, poţi cumpăra o specială cu rotiri gratuite, alegând inclusiv multiplicatorul dorit!

Lucky Lady’s Charm

Orice persoană a intrat într-o sală de jocuri din România trebuie să fi văzut acest joc marca Novomatic, în care personajul principal este doamna norocoasă cu globurile roz, care au rol de Scatter şi care declanşează faimoasa specială cu 15 rotiri gratuite şi un multiplicator x3. Principalul punct de atracţie este faptul că pe parcursul rundelor bonus se mai pot obţine alte zeci de rotiri gratuite.

Cel mai valoros simbol este cel al doamei, care are şi funcţie de WILD: o linie de 5 dame îţi aduce câştiguri x900. În rest, acest joc clasic, cu 5 role şi 3 rânduri se aseamănă destul de mult cu Book of Ra, inclusiv la capitolul volatilitate.

Burning Hot

Acesta este jocul produs de bulgarii de la EGT, care are cea mai mare rată de câştig (96.45% RTP) pentru jucător. Este un joc cu fructe şi şeptari, care se aseamănă destul de mult cu Sizzling Hot, inclusiv prin prisma faptului că oferă 5 linii de pariu fixe (miza minimă per rotire este de 0.2 lei).

Simbolul WILD este trifoiul cu patru foi, iar atunci când acesta apare pe oricare dintre rolele din mijloc, acesta se extinde pe toată rola. Jocul are două tipuri de Scatter: primul, aduce un câştig x20 atunci când steluţele apar pe rolele 1, 3 şi 5, iar cel de-a doilea, bazat pe simbolul dolarului, care poate apărea pe oricare dintre cele 5 role, poate genera câştiguri de până la x100 miza.

Pe Cazino.ro  puteţi găsi lista cazinourilor licenţiate în România prin ONJN, la care puteţi practica aceste jocuri în mod 100% legal şi fără nici un fel de risc, în anul 2021.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.