Odată cu venirea toamnei, garderoba ta are nevoie să fie reîmprospătată. Cu toate acestea, probabil că nu doreşti să-ţi „goleşti” buzunarele doar pentru a cumpăra haine. De aceea, achiziţiile pe care le faci trebuie să se asorteze uşor şi să poată fi purtate în mai multe contexte: la job, în oraş sau la o întâlnire romantică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aşadar, alege articole vestimentare timeless, care nu se demodează, sunt realizate din materiale rezistente şi au culori uşor de asociat. În acest articol, vei afla cum să concepi o astfel de ţinută.

Descoperă cum poţi să creezi un outfit pe care să-l porţi în diverse situaţii toamna aceasta

Alege o rochie în stilul little black dress

O astfel de piesă poate fi purtată atât la birou, cât şi atunci când ieşi la cină cu iubitul tău.  Culoarea neagră este foarte versatilă şi flatează orice tip de siluetă. O poţi combina cu o cămaşă sau un cardigan, în funcţie de model. Dresul negru, gros, este obligatoriu. Dacă nu te simţi confortabil să porţi o rochie mini, atunci optează pentru una cu lungimea până la genunchi. Iar dacă preferi culorile deschise, nu te sfii să alegi o nuanţă tomnatică: maro, portocaliu, vişiniu sau kaki.

Asortează rochia cu o pereche de cizme lungi

Pentru un look feminin complet, cizmele sunt alegerea ideală. Ele îţi oferă atât o înfăţişare elegantă, cât şi confort termic. Poţi alege un model îndrăzneţ, până la genunchi şi cu toc, sau unul mai comod, cu talpă plată. În funcţie de preferinţele tale, perechea potrivită pentru stilul tău poate fi din piele naturală, întoarsă sau ecologică. Aşadar, alege o pereche de cizme de damă la preţuri mici, pentru a avea un aspect atractiv, fără să îţi afectezi bugetul.

Completează ţinuta cu un palton lung, cambrat

La exterior, paltonul te va scoate din orice impas. Dacă îţi doreşti să atragi privirile, atunci nu ezita şi alege o variantă care îţi scoate talia în evidenţă. Fie că este un model cambrat, fie că este unul cu cordon, paltonul te va ajuta să fii elegantă, chiar şi la temperaturi scăzute. Dacă te-ai săturat de lângă culorile obişnuite de toamnă, precum negru, maro sau bej, poţi face o alegere mai curajoasă şi să alegi un model alb.

Adaugă o geantă tip poştaş

La această ţinută, nimic nu se potriveşte mai bine decât o geantă dreptunghiulară. Dacă, în mod normal, ai nevoie de mai mult spaţiu de depozitare, alege un model ceva mai voluminos. În cazul în care nu obişnuieşti să cari multe lucruri cu tine, atunci o geantă de dimensiuni medii sau mici este mai potrivită.

Ultimul pas - nu uita de pălărie!

Există numeroase accesorii pe care să le adaugi la acest outfit, precum ochelarii de soare, cureaua sau bijuteriile, însă dacă vrei să ieşi din tipare, atunci pălăria este soluţia cea mai potrivită. Femeile cu o personalitate extrovertă pot alege un model cu boruri largi, iar cele care preferă discreţia se pot îndrepta către o pălărie cu un diametru redus.

Poţi consulta un ghid al materialelor pentru a face cele mai bune alegeri când vine vorba de hainele tale. Inspiră-te din variantele de mai sus, iar toamna aceasta vei fi pregătită pentru orice ocazie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.